This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more

Playlist of DENNY CAKNAN feat ILUX ID

x
  • DENNY CAKNAN feat ILUX ID - KUATNO AKU

    4:57

    Versi Karaoke (Tanpa Vokal) :

    LIRIK LAGU :

    KOWE SENG BIEN TAU NING ATIKU
    SENG TAU GAWE SENENG URIPKU
    SAIKI WES LUNGO
    DISANDING WONG LIYO
    MERGO RAONO RESTUNE WONG TUWO

    SETIAKU WES RA KURANG - KURANG
    SAYANGKU NENG KOWE YO TENANAN
    RASANE ABOT NERIMO KENYATAAN
    KEPEKSO PISAH MERGO KEADAAN

    WES CUKUP AKU SADAR DIRI
    TAK TERIMO KARO GEDE ATI

    REFF

    GUSTI PARINGONO KUAT ATIKU IKI
    KELANGAN WONG SENG PALING TAK SAYANGI

    GUSTI PARINGONO TERANG DALAN URIPKU
    NERIMO KAHANANE KOYO NGENE AKHIRE

    GUSTI KUATNO AKU

    PENYANYI : DENNY CAKNAN & ILUX ID

    MODEL VIDEO KLIP :

    1 HAJRAH
    2 NANDA
    3 BU ROBBY
    4 BU FITRI
    5 OSIS SMKN 1 KALIBARU

    LOKASI :

    1 BENTENG PENDEM VAN DEN BOSCH - NGAWI
    2 SMKN 1 KALIBARU - BANYUWANGI
    3 TAB CAFE KALIBARU -BANYUWANGI
    4 NAGASWARNA KRIKILAN - BANYUWANGI
    5 JLS GLENMORE - BANYUWANGI

    JANGAN LUPA SUBSCRIBE, LIKE, COMENT AND SHARE
    TERIMKASIH ^_^

    Subscribe :
    Spotify Streaming : COMING SOON
    Buy Mp3 : COMING SOON

    Admin ILUX OFFICIAL : 081235447667` (wa)
    Go follow semua media sosial Ilux
    Instagram :
    Twitter : @ilux_id
    Facebook fan page

  • x
  • DENNY CAKNAN Feat ILUX ID - KUATNO AKU - LIRIK ~

    4:58

    Haii gaes. Kali ini ada Coveran Terbaru dari aku yang berjudul Kuatno Aku. Denny Caknan ft Ilux
    Semoga kalian suka yaa. Jangan lupa di subscribe, like, komen n share ke temen-temen kalian yaa. Mohon maaf apabila ada salah salah :)


    Judul Lagu : Kuatno Aku
    Penyanyi : Denny Caknan ft Ilux.id
    Audio/Instrumen :

    Editing : Rizkybrianno
    Instagram : Rizkybrianno


    #KuatnoAkuLirik #DennyCaknanFtIlux #KuatnoAku

  • x
  • Ngawi Nagih Janji - Denny Caknan X Ndarboy Genk

    5:16

    Alhamdulilah Telah Rilis :

    NGAWI NAGIH JANJI

    - Cipt : Denny Caknan X Ndarboy Genk
    - Artis : Denny Caknan X Ndarboy Genk

    Lirik
    Kowe biyen ngomong tresno
    Janji rabakal ngeliyo
    Jare pun mantep atimu
    Bakal ngenteni baliku

    Siseh wetan Kartoyono
    Aku pamit bablas lungo
    Pandanganmu sing tak jaluk
    Aku bakal mantuk

    Rino wengi aku kelebon impenmu
    Tangi-tangi petukan bayangmu ning pikir iki
    Bungah ati sing tau nduweni
    Mbendino tak rasani, saiki aku bali

    Ning ngawi aku teko nagih janji
    Kutho iki cen ngangeni

    Sliramu tak anti-anti
    Ning Alun-alun Ngawi
    Roso iki iseh podo
    Ora ono sing bedo

    Madep mantep karo kowe
    Lek ra gelem ora wae
    Hu uu uu …
    Hu uu uu …

    Aku neng Ngawi
    Aku nagih janji
    Siseh wetan Kartoyono
    Aku pamit bablas lungo

    Pandanganmu sing tak jaluk
    Aku bakal mantuk
    Rino wengi aku kelebon impenmu
    Tangi-tangi petukan bayangmu ning pikir iki

    Bungah ati sing tau nduweni
    Mbendino tak rasani, saiki aku bali
    Ning ngawi aku teko nagih janji
    Kutho iki cen ngangeni

    Sliramu tak anti-anti
    Ning Alun-alun Ngawi
    Roso iki iseh podo
    Ora ono sing bedo

    Madep mantep karo kowe
    Lek ra gelem ora wae
    Ning ngawi aku teko nagih janji
    Kutho iki cen ngangeni

    Sliramu tak anti-anti
    Ning Alun-alun Ngawi
    Roso iki iseh podo
    Ora ono sing bedo

    Madep mantep karo kowe
    Lek ra gelem ora wae
    __________

    ARR :
    - BAYU ONYONK

    VIDEO :

    IF OFFICIAL ( IKHSAN WORRY )

    TERIMAKASIH :
    - TUHAN YME .
    - KELUARGA .
    - TEMAN .
    - DAN SEMUANYA .

    _____________________________________________________________

    #DennyCaknan #NdarboyGenk #NgawiNagihJanji

    Tetap dukung setiap karya kami ,

    kalian sangat luar biasa SAMPAI JUMPA .....

    ========================================
    Licensed to YouTube by IDE (Music)
    This channel & Video optimized by IDE Optimization
    License your music here:
    Optimize your video now:

  • KUATNO AKU - DENNY CAKNAN FEAT ILUX || SIHO

    4:47

    KUATNO AKU - DENNY CAKNAN FEAT ILUX || SIHO (LIVE ACOUSTIC COVER)
    KUATNO AKU - DENNY CAKNAN FEAT ILUX || SIHO (LIVE ACOUSTIC COVER)
    KUATNO AKU - DENNY CAKNAN FEAT ILUX || SIHO (LIVE ACOUSTIC COVER)
    ---------------------------------
    JUDUL LAGU ORIGINAL KUATNO AKU
    LINK LAGU ORIGINAL

    Jangan lupa untuk menonton dan mendegarkan versi originalnya njih

    Halo dulur dulur sedoyo, pun tepangaken nami kulo Siho.
    Hoby kulo seneng gitaran lan nyanyi.
    Matur nuwun sudah mampir di channelku, request dino iki KUATNO AKU - DENNY CAKNAN FEAT ILUX || SIHO (LIVE ACOUSTIC COVER) tonton sampai habis, jangan lupa subscribe & nyalain loncengnya ya, karena itu geratis! ingat geratis!

    ---------------------------------
    Lirik
    KUATNO AKU

    Intro Bb C Am Dm Gm Bbm C

    F Bb Gm C
    Kowe seng biyen tau ning atiku seng tau nggawe seneng uripku
    Am Dm Gm C
    Saiki wees lungo disanding wong liyo mergo raono restune wong tuwo
    F Bb Gm C
    Setiaku wes ra a kurang kurang sayangku neng kowe yo tenanan
    Am Dm Gm C
    Rasane abot nrimo kenyataan kepekso pisah mergo keadaan
    Bb C F Bb C F
    Wes cukup aku sadar diri tak trimo karo gede ati

    Reff

    Dm Am Bb F C
    Gusti paringono kuat atiku iiki kelangan wong seng paling tak sayangi
    Dm Am Bb F C
    Gusti paringono terang dalan uriipkuu nerimo kahanaane koyo ngene akhire
    Bb C F C
    Gusti ... kuatno aku

    (Interlude F Bb Gm C Am Dm Bb C C)

    F Bb Gm C
    Setiaku wes ra kurang kurang sayangku neng kowe yo tenanan
    Am Dm Gm C
    Oh rasane abot nerimo kenyataan kepekso pisah mergo keadaan
    Bb C F Bb C F
    Wes cukup aku sadar diiri i tak trimo karo gede ati

    Reff
    Dm Am Bb F C
    Gusti paringono kuat atiku iki kelangan wong seng paling tak sayangi
    Dm Am Bb F C
    Gusti paringono terang dalan uriipkuu nerimo kahanaane koyo ngene akhire
    Dm Am Bb F C
    Gusti paringono kuat atiku iki kelangan wong seng paling tak sayangi
    Dm Am Bb F C
    Gusti paringono terang dalan uriipku nerimo kahanaane koyo ngene e akhire
    Bb C F Bb C F
    Gusti .. kuatno aku .. Gusti .. kuatno aku ..


    ---------------------------------

    Cover lagu KUATNO AKU - DENNY CAKNAN FEAT ILUX || SIHO (LIVE ACOUSTIC COVER)
    adalah request dari temen - temen yang aku aransemen ulang dengan format live acoustic.
    Subscribe, Like, Comment dan Share yaaa
    Biar Siho Live Acoustic makin rajin cover lagu lagu yg kalian suka :)

    Ojo lali follow IG Siho Live Acoustic


    dan AryaMusikProduction


    Team Produksi :
    Arya Yudistira
    Zispandio Ismail
    Hesturoks

    For Bussines :
    08562551006

    Ngelingake malih
    Subscribe, Like, Comment dan Share yaaa
    supoyo mas Siho soyo sregep cover lagu - lagu sik penjenengan remen :)
    Matur nuwun sampun mirsani.

    #Siholiveacoustic #Cover #Kuatnoaku

  • x
  • DENNY CAKNAN FEAT NDARBOY GENK, ILUX ID ! Korban Janji

    4:25

    DENNY CAKNAN FEAT NDARBOY GENK, ILUX ID ! Korban Janji

    SUBSCRIBE, LIKE, KOMEN, SHARE, ^_^
    FOLLOW SAYA
    CP WA KLIK TAUTAN INI :

    denny caknan adalah youtuber Ngawi,
    dia sangat humoris dan murah senyum serta ramah seperti kota Ngawi.

    Kali ini denny caknan bernyanyi bersama penyanyi ilux id mundur alon alon dan ndarboy genk balungan kere, lagu yang di bawakan berjudul korban janji yang populer juga di nyanyikan oleh penyanyi jogja guyon waton.

    mereka ber4nyanyi sangat kompak sehingga tante tante ambyar sangat senang dan berjoget sangat ambyar,

    bisa di katakan mereka adalah sobat ambyar ngaawi yang ikut terbawa suasana malam itu karena didi kempot juga tampil malam itu bersama dewi persik dan penyanyi lainya di alun alun merdeka kabupaten ngawi


    Tampaknya, lagu koplo kini menjadi alternatif baru bagi kaum milenial untuk mengekspresikan kegalauan yang dialaminya.
    Hal tersebut dibuktikan dengan semakin banyaknya lagu-lagu jawa koplo yang sering viral di YouTube.

    DAN INILAH KONSER PALING AMBYAR DENNY CAKNAN SAAT TAMPIL BESAR BESARAN DI KOTA KELAHIRAN, KOTA NGAWI.
    ada cewe cantik yang ikut bernyanyi bersama penonton dan boom, AMBYAR NGAWI AMBYAR .

    Ngawi Ramah adalah kota kelahiran denny caknan, banyak cerita suka duka yang di lalui oleh pemuda ini, berawal iseng2 membuat karya sampai akhirnya karyanya di terima dan booming dan manjadi perbincangan di dunia youtube, dan dunia hiburan music dangsut koplo Tanah Air dan manca negara.

    dengan lagu Kartonyono Medot Janji dari Denny Caknan, dengan ciri khas koplonya yang kekinian semakin membuat lagu ini viral.

    Di dalam lagu Kartonyono Medot Janji dari Denny Caknan ini berceritakan tentang seseorang yang menghianati janji suci terhadap pasangannya

    Sejak dirilis pada 5 Mei 2019, video klip lagu Kartonyono Medot Janji dari Denny Caknan kini sudah mencapai 50 juta kali ditonton di YouTube.

    Raihan tersebut, membuktikan bahwa lagu Kartonyono Medot Janji dari Denny Caknan ini diterima oleh masyarakat luas.

    denny caknan juga sering featuring dengan didi kempot dan ndarboy genk serta artis2 lainnya

    dalam konser malam ini denny caknan mengaku kepada mas didi kempot bahwa mas didi kempot adalah panutaan dari denny caknan, karena lagu dari didi kempot seperti cidro, pamer bojo, setasiun balapan, sewu kutho, banyu langit, suket teki, sangat menginspirasi denny caknan, karena Ngawi juga kota kelahiran denny caknan,

    semoga sukses selalu untuk denny caknan dan teman2 youtuber Ngawi.

    sukses selaalu untuk kita semua.

  • DENNY CAKNAN feat ILUX ID - KUATNO AKU

    4:59

    Terimakasih untuk semua pihak dan teman teman yang sudah mendukung pembuatan video cover DENNY CAKNAN FT ILUX ID ~ KUATNO AKU


    THANKS TO :
    TUHAN YME
    SMA NEGERI 1 GEMOLONG
    TEMAN TEMAN YANG TERLIBAT DALAM PEMBUATAN VIDEO INI
    DAN SEMUA PIHAK YANG TELAH MENDUKUNG


    Our Team :
    Khoirudin Ismail
    Amelia Risqi Yanuarisa
    Sultan Ika Saputra
    Muh Abiyu Ramadhan
    Muh Irfan Kanz
    Galang Ramadhan
    Ikhwan Hilmy Jadmiko
    Davin Raditya
    Karisa Nis Herawati
    Firdaus Akbar
    Rafly Muhammad


    TERIMAKASIH SEBESAR BESARNYA UNTUK KALIAN YANG SUDAH MENONTON VIDEO INI ,DAN JANGAN LUPA TONTON VIDEO ASLINYA


    Video Clip Asli :
    DENNY CAKNAN feat ILUX ID ~ KUATNO AKU????




    Follow Us On Instagram




    JANGAN LUPA LIKE,COMMENT,SUBSCRIBE DAN SHARE YAA TEMAN TEMAN ????


    TERUS DUKUNG KAMI SUPAYA LEBIH SEMANGAT LAGI MEMBUAT KARYA KARYA SELANJUTNYA.
    SAMPAI BERJUMPA DI VIDEO VIDEO SELANJUTNYA ????????
    TERIMAKASIH????

  • x
  • DURUNG SANGGUP LALI - ILUX ID feat WORO WIDOWATI

    5:11

    Ilux ID feat Woro Widowati
    Judul : Durung Sanggup Lali
    Song Writer : Iwan tio & Ilux ID
    Video by : Fotosintesis Image Cinema

    Lirik :
    Angin wengi sampekno roso kangenku
    Nganti saiki durung sanggup lali

    Aku dewe ning kene
    Kroso sepi tanpo kowe
    Tulungono padangono petenge uripku

    Aku seng gawe we lungo
    Ninggal getun ning dodo
    Sak tuluse atiku jaluk sepuro

    Raono seng iso ganteni ceritomu sayang
    Aku iseng tetep kelingan

    Raono seng iso ganteni kabeh kenangan
    Panggah kowe seng paling tak sayang

    JANGAN LUPA SUBSCRIBE, LIKE, COMENT AND SHARE
    TERIMKASIH ^_^

    Subscribe :
    Spotify Streaming :
    Buy Mp3 :

    Admin ILUX OFFICIAL : 081235447667` (wa)
    Go follow semua media sosial Ilux
    Instagram :
    Twitter : @ilux_id
    Facebook fan page

  • Happy Asmara - Kuatno Aku

    4:39

    Title: Kuatno Aku
    Artist: Heppy Asmara
    Album: The Best Aneka Safari - Happy Asmara
    Songwriter: Ilux & Denny Caknan

    Untuk Terjemahan Bahasa Indonesia ➡ Aktifkan SUBTITLE ..
    Siapa yang punya kisah serupa seperti isi lagu ini silahkan cerita ambyarkan kolom komentar ..

    *** Lirik Lagu :

    kowe seng biyen tau ning atiku
    seng tau gawe seneng uripku
    saiki wes lungo disanding wong liyo
    mergo raono restune wong tuwo

    setiaku wes ra kurang kurang
    sayangku neng kowe yo tenanan
    rasane abot nerimo kenyataan
    kepekso pisah mergo keadaan

    wes cukup aku sadar diri
    tak terimo karo gede ati

    Gusti paringono kuat atiku iki
    kelangan wong seng paling tak sayangi
    Gusti paringono terang dalan uripku
    nerimo kahanane koyo ngene akhire, Gusti kuatno aku

    Gusti paringono kuat atiku iki
    kelangan wong seng paling tak sayangi
    Gusti paringono terang dalan uripku
    nerimo kahanane koyo ngene akhire, Gusti kuatno aku
    Gusti kuatno aku ..

    ***
    Yuk Berlangganan Subscribe Channel Youtube kita yang baru : selamat menikmati ..
    ***

    Available download & streaming on :
    iTunes ♪ :
    Spotify ♪ :
    Joox ♪ :

    Buy on Amazon : coming soon ..
    Unduh Aplikasi Download Resmi Aneka Safari Digital :

    Other Popular Video From Our Artist :
    Happy Asmara |
    Nella Kharisma |
    Jihan Audy |
    Vita Alvia |
    Denik Armila |
    Via Vallen |
    Syahiba Saufa |
    Lutfiana Dewi |
    Nanda Feraro |
    Mahesa |
    Mala Agatha |

    Ikuti Seleksi Artis Nasional ANEKA SAFARI dengan cara upload video kamu di Youtube dan Instagram jangan lupa sertakan mention @safarirecords dan hashtag #AnekaSafariRecords

    ***
    Connect with us:
    Facebook :
    Twitter :
    Instagram :

    Contact :
    Tlp. : +6282333038023 ( Admin )
    Email : info@anekasafari.com
    Website :

    Copyright © 2020 Aneka Safari Records. All rights reserved.

    #HappyAsmara
    #KuatnoAku
    #Music
    #AnekaSafariRecords

    ========================================
    Licensed to YouTube by IDE (Music)
    This channel & Video optimized by IDE Optimization
    License your music here:
    Optimize your video now:

  • Gusti Paringono Terang Dalan Uripku || KUATNO AKU - DENNY CAKNAN feat ILUX ID Cover Ukulele senar 4

    4:33

    #gustiparingonoterangdalanuripku #kuatnoakucoverukulele #kuatnoaku #viralstorywa

    Gusti Paringono Terang Dalan Uripku || KUATNO AKU - DENNY CAKNAN feat ILUX ID Cover Ukulele senar 4
    Gusti Paringono Terang Dalan Uripku || KUATNO AKU - DENNY CAKNAN feat ILUX ID Cover Ukulele senar 4

    ????????please us a headset????????

    Terima kasih sudah Klik Video ini, kali ini kami mengcover lagu Gusti Paringono Terang Dalan Uripku || KUATNO AKU - DENNY CAKNAN feat ILUX ID Cover Ukulele senar 4

    Original Song :

    Follow????
    Instagram saya :


    Title : Kuatno Aku
    -------------------------------------
    Artist : DENNY CAKNAN feat ILUX ID
    -------------------------------------
    Cover Ukulele by : Sony PLonco
    -------------------------------------
    Stem : GCEA
    -------------------------------------
    Senar : Putih Nilon, Oren Raket.
    -------------------------------------
    Berikut Lirik dan Chord lagu Kuatno Aku :

    G C
    kowe sing mbiyen tau ning atiku
    Am D
    seng tau nggawe seneng uripku
    Bm Em
    saiki wes lungo di sanding wong liyo
    Am D
    mergo raono restune wong tuwo

    G C
    setiaku wes ra kurang kurang
    Am D
    sayangku neng kowe yo tenanan
    Bm Em
    rasane abot nerimo kenyataan
    Am D
    kepekso pisah mergo keadaan

    C D G
    wes cukup aku sadar diri
    C D G
    tak trimo karo gede ati

    Reff :

    Em Bm
    gusti paringono kuat atiku iki
    C G D
    kelangan wong seng paling tak sayangi
    Em Bm
    gusti paringono terang dalan uripku
    C G D
    nerimo kahanane koyo ngene akhire
    C D G
    gusti kuatno aku

    Biar saya tambah semangat bikin videonya jangan lupa bantu Like, Share dan Subscribe????????

    Thanks For Watching

  • x
  • KUATNO AKU - DENNY CAKNAN feat ILUX ID COVER YEMIMA RUNI

    5:16

    KUATNO AKU - DENNY CAKNAN feat ILUX ID COVER YEMIMA RUNI
    KUATNO AKU - DENNY CAKNAN feat ILUX ID COVER YEMIMA RUNI
    KUATNO AKU - DENNY CAKNAN feat ILUX ID COVER YEMIMA RUNI

    Lirik Lagu Kuatno Aku

    kowe sing biyen tau ning atiku
    sing tau gawe seneng uripku
    saiki wes.. lungo..
    di sanding wong liyo
    mergo ra ono restune wong tuwo

    setiaku wes ra kurang kurang
    sayangku ning kowe yo tenanan
    rasane abot.. nerimo kenyataan
    kepekso pisah mergo keadaan

    wes cukup.. aku sadar diri
    tak terimo.. karo gede ati..


    Reff :


    Gusti paringono kuat atiku iki
    kelangan wong seng paling tak sayangi
    Gusti paringono terang dalan uripku
    nerimo kahanane koyo ngene akhire
    Gusti.. kuatno aku

    #kuatnoaku
    #yemimaruni
    #dennycaknanfeatiluxid

    Follow Instagram
    Like Comment And Subscribe!!

    Thanks :*

  • Denny Caknan ft Ilux - Kuatno Aku | GMusic

    5:14

    Terimakasih kepada kalian yang sudah membantu kami membangun channel GMusic Entertainment sampai ke titik ini. Kami akan berusaha agar bisa lebih baik lagi dengan membuat konten konten musik yang berkualitas. Mohon maaf apabila kami tidak bisa membalas semua comment.

    Kami membangun channel ini supaya bisa membantu kalian untuk tetap bisa bernyanyi meskipun tidak ada yang mengiringi. Semoga bermanfaat

    Jangan lupa untuk pencet tombol SUBSCRIBE dan nyalakan tombol loncengnya agar tidak ketinggalan video video keren dari GMusic Entertainment
    ____________________________________________________
    Originally Performed by Denny Caknan ft Ilux

    ____________________________________________________
    My Sosmed
    Facebook
    Twitter
    Instagram

    *Played and Produced by GMusic
    *This version is not the original version, and is not performed by Denny Caknan ft Ilux. This Instrumental/Playback Version Contains a Vocal Guide with Lyric

  • DENNY CAKNAN feat ILUX ID - KUATNO AKU | LIRIK

    4:57

    Judul Lagu : Kuatno Aku
    Vocal : Denny Caknan & ILUX ID
    DI POPULERKAN : Denny Caknan & ILUX ID

    VIDEO CLIP :


    Jangan Lupa SUBSCRIBE !


    #DENNYCAKNAN #ILUXID #KUATNOAKU #DENNYCAKNANFEATILUXID

  • KUATNO AKU DENNY CAKNAN feat ILUX ID || COVER

    5:34

    Subscribe to my YouTube channel:



    Facebook –
    Instagram –


    Halo teman teman selamat datang di Jeffrystwn Channel, disini saya membuatkan video cover lagu buat kalian semua.
    jika kalian ingin request tinggalkan coment dibawah, thanks you lurrrr

    Thanks to :

    Artha Ardiansyah :
    Artha Ardiansyah :



    judul lagu : Kuatno aku
    ciptaan : Ilux ID/Deny caknan
    vocal : Jeffry&Ardian
    arranger : Jeffry&Ardian
    mixing : Jeffry&Ardian
    video : Mas genjol
    Di lisensi : Ilux ID


    •original song :

    #Lirik​
    Kowe sing mbiyen tau ning atiku
    Sing tau nggawe seneng uripku
    Saiki wis lungo disanding wong liyo
    Mergo ra ono restune wong tuwo
    Setiaku wis ra kurang-kurang

    Sayangku ning kowe yo tenanan
    Rasane abot nerimo kenyataan
    Kepekso pisah mergo keadaan

    Wis cukup, aku sadar diri
    Tak dungo karo gedhe ati

    Gusti, paringono kuat atiku iki
    Kelangan wong sing paling tak sayangi
    Gusti, paringono terang dalan uripku
    Nerimo kahanane koyo ngene akhire
    Gusti, kuatno aku

    Setiaku wis ra kurang-kurang
    Sayangku ning kowe yo tenanan
    rasane abot nerimo kenyataan
    Kepekso pisah mergo keadaan

    Wis cukup, aku sadar diri
    Tak dungo karo gedhe ati

    Gusti, paringono kuat atiku iki
    Kelangan wong sing paling tak sayangi
    Gusti, paringono terang dalan uripku
    Nerimo kahanane koyo ngene akhire
    Gusti, paringono kuat atiku iki
    Kelangan wong sing paling tak sayangi
    Gusti, paringono terang dalan uripku
    Nerimo kahanane koyo ngene akhire
    Gusti, kuatno aku
    Gusti, kuatno aku

    #kuatnoaku​
    #dennycaknanftiluxid​
    #Jeffry​Ardian
    #akustik

  • Ilux ID Full Album Terbaru 2020

    46:12

    PLAYLIST :
    1. DENNY CAKNAN feat ILUX ID - KUATNO AKU
    2. ILUX ID - GAGAL MOVE ON (KANGEN MANTAN)
    3. ILUX ID - NELONGSO ATIKU
    4. ILUX ID - AKU SENG BERJUANG AREK KAE SENG NYAYANG
    5. ILUX ID - MUNDUR ALON ALON
    6. ILUX ID - PAITE JANJI
    7. NELLA KHARISMA - RAJODO
    8. NELLA KHARISMA feat ILUX ID - MUNDUR ALON - ALON
    9. VITA ALVIA - CINTA YANG DOSA
    10. VITA ALVIA feat ILUX - LANGIT BUMI SAKSINE

  • DJ KUATNO AKU DENNY CAK NAN FT ILUX ID - PALING ENAK FULL BASS

    5:00

    JANGAN LUPA SUBSCRIBE, COMENT, LIKE AND SHARE
    CHANNEL INI ADALAH CHANNEL RESMI KARAOKE DARI ILUX ID
    BERISI VIDEO KARAOKE DARI CHANNEL ILUX OFFICIAL

    JANGAN LUPA SUBSCRIBE CHANNEL ASLINYA ILUX OFFICIAL
    KLIK LINK YANG ADA DIBAWAH INI

  • KUATNO AKU DENNY CAKNAN feat ILUX ID || LIVE COVER

    5:27

    Subscribe to my YouTube channel:


    Jangan lupa subscribe juga :
    Tony Coy :
    Boshe BWX :

    Facebook –
    Instagram –


    Halo teman teman selamat datang di Jeffrystwn Channel, disini saya membuatkan video cover lagu buat kalian semua.
    jika kalian ingin request tinggalkan coment dibawah, thanks you lurrrr

    Thanks to :

    Artha Ardiansyah :
    Artha Ardiansyah :



    judul lagu : Kuatno aku
    ciptaan : Ilux/Deny caknan
    vocal : Jeffry&Ardian
    video : Mas genjol
    Di lisensi : Ilux


    •original song :

    #Lirik
    Kowe sing mbiyen tau ning atiku
    Sing tau nggawe seneng uripku
    Saiki wis lungo disanding wong liyo
    Mergo ra ono restune wong tuwo
    Setiaku wis ra kurang-kurang

    Sayangku ning kowe yo tenanan
    Rasane abot nerimo kenyataan
    Kepekso pisah mergo keadaan

    Wis cukup, aku sadar diri
    Tak dungo karo gedhe ati

    Gusti, paringono kuat atiku iki
    Kelangan wong sing paling tak sayangi
    Gusti, paringono terang dalan uripku
    Nerimo kahanane koyo ngene akhire
    Gusti, kuatno aku

    Setiaku wis ra kurang-kurang
    Sayangku ning kowe yo tenanan
    rasane abot nerimo kenyataan
    Kepekso pisah mergo keadaan

    Wis cukup, aku sadar diri
    Tak dungo karo gedhe ati

    Gusti, paringono kuat atiku iki
    Kelangan wong sing paling tak sayangi
    Gusti, paringono terang dalan uripku
    Nerimo kahanane koyo ngene akhire
    Gusti, paringono kuat atiku iki
    Kelangan wong sing paling tak sayangi
    Gusti, paringono terang dalan uripku
    Nerimo kahanane koyo ngene akhire
    Gusti, kuatno aku
    Gusti, kuatno aku

    #kuatnoaku
    #dennycaknanftiluxid
    #Jeffry&Ardian
    #bwi
    #akustik

  • DENNY CAKNAN feat ILUX ID - KUATNO AKU | LIRIK

    4:58

    Lagu dan video klip asli :
    DENNY CAKNAN feat ILUX ID - KUATNO AKU


    LIRIK LAGU :
    kowe sing biyen tau ning atiku
    sing tau gawe seneng uripku
    saiki wes.. lungo.. di sanding wong liyo
    mergo ra ono restune wong tuwo..

    setiaku wes ra kurang kurang
    sayangku ning kowe yo te..nanan
    rasane a..bot.. nerimo kenyataan
    kepekso pisah mergo keadaan..

    wes cukup.. aku sadar diri..
    Tak terimo.. karo gede ati..

    Gusti paringono kuat atiku iki
    kelangan wong seng paling tak sayangi..
    Gusti paringono terang dalan uripku
    Nerimo kahanane koyo ngene akhire.. Gusti.. kuatno aku..

    setiaku wes ra kurang kurang
    sayangku ning kowe yo te..nanan
    rasane a..bot.. nerimo kenyataan
    kepekso pisah mergo keadaan..

    wes cukup.. aku sadar diri..
    Tak terimo.. karo gede ati..

    Gusti paringono kuat atiku iki
    kelangan wong seng paling tak sayangi..
    Gusti paringono terang dalan uripku
    Nerimo kahanane koyo ngene akhire..
    Gusti.. kuatno aku..
    Gusti.. kuatno aku..

  • KUATNO AKU - DENNY CAKNAN FEAT ILUX ID II BARAT DOYO TEAM

    5:02

    Lebih baik didengarkan menggunakan Headset/Headphone/Speaker.

    Singgel Pertama Barat Doyo Team :
    ( Paringono Ganti : )

    - Gitar :
    Ramdlan Maulana :
    - Melodi :
    Yoga :
    - Ukulele :
    Pendi :
    - Jaipong :
    Ilham
    - Cajon :
    Afif :
    - Vocal :
    Abdul :
    Wiwit Cungkring :
    Rizal :
    Rekly :
    Risky :
    Dimas :
    .
    .
    - Cameramen & Editing :
    .
    .
    Original video by DENNY CAKNAN feat ILUX ID :
    .
    .
    #kuatnoaku #denny #baratdoyoteam

  • Kuatno Aku - Denny Caknan ft Ilux ID

    4:53

    DENNY CAKNAN feat ILUX ID - KUATNO AKU (OFFICIAL VIDEO)


    Lirik

    Kowe sing mbiyen tau ning atiku
    Sing tau nggawe seneng uripku
    Saiki wis lungo disanding wong liyo
    Mergo ra ono restune wong tuwo
    Setiaku wis ra kurang-kurang

    Sayangku ning kowe yo tenanan
    Rasane abot nerimo kenyataan
    Kepekso pisah mergo keadaan
    Wis cukup, aku sadar diri
    Tak dungo karo gedhe ati

    Gusti, paringono kuat atiku iki
    Kelangan wong sing paling tak sayangi
    Gusti, paringono terang dalan uripku
    Nerimo kahanane koyo ngene akhire

    Gusti, kuatno aku
    Setiaku wis ra kurang-kurang
    Sayangku ning kowe yo tenanan
    Ku rasane abot nerimo kenyataan
    Kepekso pisah mergo keadaan

    Wis cukup, aku sadar diri
    Tak dungo karo gedhe ati
    Gusti, paringono kuat atiku iki
    Kelangan wong sing paling tak sayangi

    Gusti, paringono terang dalan uripku
    Nerimo kahanane koyo ngene akhire
    Gusti, paringono kuat atiku iki
    Kelangan wong sing paling tak sayangi

    Gusti, paringono terang dalan uripku
    Nerimo kahanane koyo ngene akhire
    Gusti, kuatno aku
    Gusti, kuatno aku

  • KUATNO AKUDenny Caknan feat Ilux ID✓|by DJAH KLOWOR

    4:57

    KUATNO AKU-Denny Caknan feat Ilux ID versi animasi...
    video aslinya:
    .
    .
    .
    Selamat menyanyi gengs:)

  • x
  • KUATNO AKU - DENNY CAKNAN feat ILUX ID COVER IRWAN ADETYA

    5:01

    KUATNO AKU - DENNY CAKNAN feat ILUX ID COVER IRWAN ADETYA
    KUATNO AKU - DENNY CAKNAN feat ILUX ID COVER IRWAN ADETYA
    KUATNO AKU - DENNY CAKNAN feat ILUX ID COVER IRWAN ADETYA


    ---------------------Acoustic Guitar Cover----------------------

    -----------------------By: IRWAN ADETYA-------------------------

    ♫ ♫
    lirik kuatno aku
    LIRIK LAGU :

    KOWE SENG BIEN TAU NING ATIKU
    SENG TAU GAWE SENENG URIPKU
    SAIKI WES LUNGO
    DISANDING WONG LIYO
    MERGO RAONO RESTUNE WONG TUWO

    SETIAKU WES RA KURANG - KURANG
    SAYANGKU NENG KOWE YO TENANAN
    RASANE ABOT NERIMO KENYATAAN
    KEPEKSO PISAH MERGO KEADAAN

    WES CUKUP AKU SADAR DIRI
    TAK TERIMO KARO GEDE ATI

    REFF

    GUSTI PARINGONO KUAT ATIKU IKI
    KELANGAN WONG SENG PALING TAK SAYANGI

    GUSTI PARINGONO TERANG DALAN URIPKU
    NERIMO KAHANANE KOYO NGENE AKHIRE

    GUSTI KUATNO AKU


    Like, comment, Share and SUBSCRIBE!!!

    Share video ini ya biar semua orang bisa menikmati dan terhibur

    Follow IG saya juga man teman

    Instagram :


    ======================================================



    kasih saran lagu selanjutnya di kolom komentar ya hehehe

    #kuatnoaku
    #dennycaknan
    #iluxid

    _ _Thanks For Wathcing_
    :*

  • Denny Caknan ft. Ilux ID - Kuatno Aku I Lirik & Terjemahan

    4:57

    Terima kasih sudah mengklik video ini.
    Semoga kamu suka sama video ini.
    Support channel ini ya, biar terus berkembang.
    Support dengan Subscribe, Like, Comment, sama Share ya.

    Denny Caknan ft. Ilux ID - Kuatno Aku

    kowe sing biyen tau ning atiku
    sing tau gawe seneng uripku
    saiki wes.. lungo..
    di sanding wong liyo
    mergo ra ono restune wong tuwo

    setiaku wes ra kurang kurang
    sayangku ning kowe yo tenanan
    rasane abot.. nerimo kenyataan
    kepekso pisah mergo keadaan

    wes cukup.. aku sadar diri
    tak terimo.. karo gede ati..

    Reff :

    Gusti paringono kuat atiku iki
    kelangan wong seng paling tak sayangi
    Gusti paringono terang dalan uripku
    nerimo kahanane koyo ngene akhire
    Gusti.. kuatno aku


    Kamu yang dulu pernah ada di hatiku
    Yang pernah membuat senang hidupku
    Sekarang sudah pergi
    Disanding orang lain
    Karena tidak ada restu orang tua

    Setiaku sudah tidak kurang kurang
    Sayangku kepadamu juga serius
    Rasanya berat terima kenyataan
    Terpaksa pisah karena keadaan

    Sudah cukup aku sadar diri
    Ku terima dengan besar hati

    Reff:

    Tuhan berikan kuat hatiku ini
    Kehilangan orang yang paling kusayangi
    Tuhan berikan terang jalan hidupku
    Terima keadaan seperti ini akhirnya
    Tuhan kuatkan aku

  • Chord Gitar Kuatno Aku - Denny Caknan feat Ilux Id

    5:03

    Hello teman makasih telah berkunjung ke chenel Dimas Tri Susanto dan dukung chenel ini dengan like and subscribe. Supaya bisa memberi vidio setiap harinya

    Makasih losss

    #Chordgitarkuatnoaku



    chord gitar kuatno aku - denny caknan ft ilux id

                                    
    CHORD GITAR KUATNO AKU
                           
    Intro : F  G  Em  Am
               Dm  Fm  G

    C                                       F
      kowe sing mbiyen tau ning atiku
    Dm                              G
      seng tau nggawe seneng uripku
             Em                 Am
    saiki wes lungo di sanding wong liyo
               Dm                         G
    mergo raono restune wong tuwo
                                 
    C                           F
      setiaku wes ra kurang kurang
    Dm                               G
      sayangku neng kowe yo tenanan
                Em             Am
    rasane abot nerimo kenyataan
           Dm                           G
    kepekso pisah mergo keadaan
                               
                F      G           C
    wes cukup aku sadar diri
                F        G        C
    tak trimo karo gede ati
                         
    Reff :
                     
    C Bm Am                    Em
      gusti paringono kuat atiku iki
           F                                            C        G
    kelangan wong seng paling tak sayangi

           Am                        Em
    gusti paringono terang dalan uripku
             F                      G                 C
    nerimo kahanane koyo ngene akhire
        F     G        C   G
    gusti kuatno aku
                             
    Musik : C  F  Dm  G
                Em  Am  F  G
                         
    C                           F
      setiaku wes ra kurang kurang
    Dm                                G
      sayangku neng kowe yo tenanan
                Em             Am
    rasane abot nerimo kenyataan
           Dm                           G
    kepekso pisah mergo keadaan
                           
    Reff :
                     
    C Bm Am                    Em
      gusti paringono kuat atiku iki
           F                                            C        G
    kelangan wong seng paling tak sayangi
           Am                        Em
    gusti paringono terang dalan uripku
             F                      G                 C
    nerimo kahanane koyo ngene akhire
                               
    Reff :
                     
    C Bm Am                    Em
      gusti paringono kuat atiku iki
           F                                            C        G
    kelangan wong seng paling tak sayangi
           Am                        Em
    gusti paringono terang dalan uripku
             F                      G                 C
    nerimo kahanane koyo ngene akhire
        F     G        C   G
    gusti kuatno aku

  • Kuatno aku - denny caknan feat ilux id

    4:49

    Kuatno aku-denny caknan cover .

    Dan jangan lupa cek vidio di channel nya moharimo :

    Follow Instagram kita juga
    @wawankriting_
    @moharimo


    Trimakasih yg udah mau nyempetin lihat vidioku , dan jangan lupa di share ke sosmed kalian ya . Dan tunggu coveran lagu selanjutnya dari saya .

    LIKE, COMENT,SHARE, SUBSCRIBE

  • Kuatno Aku - Denny Caknan feat Ilux ID

    6:28

    Lirik Kuatno Aku - Denny Caknan feat Ilux ID

    verse :
    kowe sing biyen tau ning atiku
    sing tau gawe seneng uripku
    saiki wes.. lungo..
    di sanding wong liyo
    mergo ra ono restune wong tuwo

    verse :
    setiaku wes ra kurang kurang
    sayangku ning kowe yo tenanan
    rasane abot.. nerimo kenyataan
    kepekso pisah mergo keadaan

    bridge
    wes cukup.. aku sadar diri
    tak terimo.. karo gede ati..

    reff :
    Gusti paringono kuat atiku iki
    kelangan wong seng paling tak sayangi
    Gusti paringono terang dalan uripku
    nerimo kahanane koyo ngene akhire
    Gusti.. kuatno aku

    verse :
    setiaku wes ra kurang kurang
    sayangku ning kowe yo tenanan
    rasane abot.. nerimo kenyataan
    kepekso pisah mergo keadaan

    bridge
    wes cukup.. aku sadar diri
    tak terimo.. karo gede ati..

    reff :
    Gusti paringono kuat atiku iki
    kelangan wong seng paling tak sayangi
    Gusti paringono terang dalan uripku
    nerimo kahanane koyo ngene akhire
    Gusti.. kuatno aku

    -----------------------------------------------
    follow me :

    OFFICIAL VIDEO :

    Thanks for watching semoga bermanfaat ????

    MATUR SUWUN ????

  • Kuatno Aku - DENNY CAKNAN feat ILUX ID || Titin Vernanda Cover

    4:55

    Bantu channel ini dengan cara Subscribe, Like dan Komen ya teman - teman biar bisa terus upload setiap minggunya :)

    Original Song

    Judul Lagu : Kuatno Aku
    Vocal : Titin Vernanda
    Cipt : Ilux & Denny Caknan
    Music Director : Kiki Acoustic
    Musik Operator : Ryan Pianos
    Camera : Kiki Acoustic
    Editing : Kiki Acoustic
    Lighting : Kiki Acoustic
    MIxing Mastering : Kiki Acoustic
    Produksi : Kiki Acoustic Record

    Info for Job / Colab 082173040171

    LIRIK LAGU :

    KOWE SENG BIEN TAU NING ATIKU
    SENG TAU GAWE SENENG URIPKU
    SAIKI WES LUNGO
    DISANDING WONG LIYO
    MERGO RAONO RESTUNE WONG TUWO

    SETIAKU WES RA KURANG - KURANG
    SAYANGKU NENG KOWE YO TENANAN
    RASANE ABOT NERIMO KENYATAAN
    KEPEKSO PISAH MERGO KEADAAN

    WES CUKUP AKU SADAR DIRI
    TAK TERIMO KARO GEDE ATI

    REFF

    GUSTI PARINGONO KUAT ATIKU IKI
    KELANGAN WONG SENG PALING TAK SAYANGI

    GUSTI PARINGONO TERANG DALAN URIPKU
    NERIMO KAHANANE KOYO NGENE AKHIRE

    GUSTI KUATNO AKU


    #kuatnoaku #iluxiddennycaknan #titinvernandaofficial #kikiacousticrecord #indonesiasong

  • KUATNO AKU - DENNY CAKNAN feat ILUX ID cover FEBI ANGGITA

    4:51

    LIRIK LAGU :

    KOWE SENG BIEN TAU NING ATIKU
    SENG TAU GAWE SENENG URIPKU
    SAIKI WES LUNGO
    DISANDING WONG LIYO
    MERGO RAONO RESTUNE WONG TUWO

    SETIAKU WES RA KURANG - KURANG
    SAYANGKU NENG KOWE YO TENANAN
    RASANE ABOT NERIMO KENYATAAN
    KEPEKSO PISAH MERGO KEADAAN

    WES CUKUP AKU SADAR DIRI
    TAK TERIMO KARO GEDE ATI

    REFF

    GUSTI PARINGONO KUAT ATIKU IKI
    KELANGAN WONG SENG PALING TAK SAYANGI

    GUSTI PARINGONO TERANG DALAN URIPKU
    NERIMO KAHANANE KOYO NGENE AKHIRE

    GUSTI KUATNO AKU
    Subscribe now for more VLAM PICTURES videos:


    Subscribe now for more VLAM PICTURES OFFICIAL videos:


    Subscribe now for more VLAM PICTURES LIVE videos:


    Visit Official Site of VLAM PICTURES:


    Like VLAM PICTURES on Facebook:


    Follow VLAM PICTURES on Instagram:

  • Kuatno aku chord gitar | Denny caknan feat Ilux id

    4:54

    Capo di fret 5

    Intro : F G Em Am
            Dm Fm G

    C                         F
     kowe sing biyen tau ning atiku
    Dm                    G
     sing tau gawe seneng uripku
          Em
    saiki wes.. lungo..
       Am
    di sanding wong liyo
          Dm                    G
    mergo ra ono restune wong tuwo..

    C                 F
     setiaku wes ra kurang kurang
    Dm                     G
     sayangku ning kowe yo te..nanan
           Em           Am
    rasane a..bot.. nerimo kenyataan
         Dm                  G
    kepekso pisah mergo keadaan..

          F      G         C
    wes cukup.. aku sadar diri..
            F      G        C
    tak terimo.. karo gede ati..

    Reff :
     C-Bm-Am                Em
       Gusti paringono kuat atiku iki
         F                           C     G
     kelangan wong seng paling tak sayangi..
        Am                  Em
     Gusti paringono terang dalan uripku
         F                   C      G
     nerimo kahanane koyo ngene akhire..
        F    G      C   G
     Gusti.. kuatno aku..

    Musik : C F -Em Dm G
            Em Am F G

    C                 F
     setiaku wes ra kurang kurang
    Dm                     G
     sayangku ning kowe yo te..nanan
             Em        Am
    u rasane a..bot nrimo kenyataan
         Dm                  G
    kepekso pisah mergo keadaan..

          F      G         C
    wes cukup.. aku sadar diri..
            F      G        C
    tak terimo.. karo gede ati..

    Reff :
     C-Bm-Am                Em
       Gusti paringono kuat atiku iki
         F                           C     G
     kelangan wong seng paling tak sayangi..
        Am                  Em
     Gusti paringono terang dalan uripku
         F                   C      G
     nerimo kahanane koyo ngene akhire..
        F    G      C
     Gusti.. kuatno aku..
        F    G      C
     Gusti.. kuatno aku.. 

    Outro : C

  • Kuatno Aku - Denny Caknan feat ILUX ID Agatha Salma

    4:52

    Haloo semua...
    Di video kali ini Salma coba bawain lagu jawa dengan judul Kuatno Aku yg dipopulerkan oleh Denny Caknan featuring Ilux Id.

    Bagi yang belum kenal, salam kenal... nama aku Agatha Salma, dipanggil Salma. Saat ini Salma tinggal dan sekolah di Jogja.

    Project channel youtube ini sengaja dibuat untuk cover lagu-lagu yang Salma suka nyanyiin, semoga temen-temen juga suka yaa. Buat temen-temen yang ingin request lagu bisa lho dengan ninggalin komen dibawah ini...

    Terimakasih banyak untuk support subcribe nya

    Yuk dilihat juga video salma yang lain :
    Melepasmu ( )
    Separuhku ( )
    Kuatno Aku ( )
    Biarlah ( )
    Lumpuhkanlah Ingatanku ( )

    Jangan lupa dengerin juga versi aslinya disini :



    #KuatnoAku #DennyCaknan #Iluxid #cover #AgathaSalma #akustik


    Follow juga Ig kita yaa





  • KUATNO AKU - DENNY CAKNAN feat ILUX ID

    4:58

    DENNY CAKNAN feat ILUX ID

    DENNY CAKNAN feat ILUX ID KUATNO AKU
    KUATNO AKU DENNY CAKNAN feat ILUX ID

    KUATNO AKU - DENNY CAKNAN feat ILUX ID (LIRIK VIDEO)



    Title Kuatno Aku
    Songwriter Ilux ID
    Artis Denny Caknan feat Ilux ID



    Lirik Kuatno Aku

    Kowe seng biyen tau ning atiku
    Seng tau gawe seneng uripku
    Saiki wes lungo disanding wong liyo
    Mergo ra ono restune wong tuwo

    Setiaku wes ra kurang-kurang
    Sayangku ning kowe yo tenanan
    Rasane abot nerimo kenyataan
    Kepekseo pisoh mergo keadaan

    Wes cukup aku sadar diri..
    Tak terimo karo gede ati..

    Gusti paringono kuat atiku iki
    Kelangan wong seng paling tak sayangi
    Gusti paringono terang dalan uripku
    Nerimo kahanane koyo ngene akhire
    Gusti.. kuatno aku




    Official video ????
    Kuatno Aku





    #iluxid
    #dennycaknan
    #kuatnoaku

  • DENNY CAKNAN feat ILUX ID - KUATNO AKU OFFICIAL MUSIK LIRIK

    4:56

    DENNY CAKNAN feat ILUX ID - KUATNO AKU [OFFICIAL MUSIK LIRIK]

    Tag:
    Denny caknan, Denny caknan terbaru, Ilux, Ilux terbaru, Denny caknan ft ilux, Denny caknan ft ilux terbaru 2020, Denny caknan ft ilux kuatno aku, kuatno aku, Denny caknan kuatno aku, lagu terbaru denny caknan, lagu terbaru ilux, viral, story wa terbaru ilux ft denny caknan kuatno aku, ilux kuatno aku, lagu terbaru denny caknan 2020, lagu terbaru ilux 2020, ilux id, Denny caknan feat ilux id kuatno aku

    #Dennycaknan #Dennycaknanftilux #Kuatnoaku #Dennycaknanterbaru #Dennycaknanftiluxterbaru #Iluxftdennycaknankuatnoaku #Kuatnoakudennycaknan #Kuatnoakuilux #Iluxterbaru #Dennycaknanftiluxkuatnoaku #Lagudennycaknanterbaru #Laguiluxterbaru

    _____________________________________
    SUBSCRIBE :
    _____________________________________
    Terimakasih telah mampir ke channel
    Galeri Video
    Jangan lupa Subscribe, Like, dan Share ya.
    Komen dibawah ya untuk riquest lagu-lagu yang lain ????
    _____________________________________
    Instagram :

    _____________________________________
    Twitter :

    _____________________________________

  • DENNY CAKNAN feat ILUX ID - KUATNO AKU || Lirik dan Karaoke

    4:55

  • Kuatno Aku ||Denny Caknan feat Ilux ID ||Slow Bass

    3:32

    #djkuatnoaku,#djkuatnoakuangklung, dj kuatno aku full album, dj kuatno aku slow bass, dj kuatno aku lirik, dj kuatno aku remix, dj kuatno aku slow, dj kuatno aku safira inema, dj kuatno aku happy asmara, dj kuatno aku denny caknan

  • Denny Caknan Feat Ilux ID - Kuatno Aku

    5:08

    Denny Caknan Feat Ilux ID - Kuatno Aku (Lirik)

    tenanono perasaan iki, denny caknan, denny caknan terbaru, kuatno aku, denny caknan feat ilux id, kartonyono, mundur alon alon, denny caknan full, denny caknan cover, ilux official, ilux id terbaru, denny caknan sugeng dalu, tanpo tresnamu, denny, caknan, kuatno aku cover, titipane gusti, lagu jawa hits, lagu jawa baper, guyon waton, guyon waton official

  • DENNY CAKNAN feat ILUX ID - KUATNO AKU - COVER RN CHANNEL

    4:41

    DENNY CAKNAN feat ILUX ID - KUATNO AKU - COVER RN CHANNEL

    #DENNYCAKNAN #KUATNOAKU #COVERKUATNOAKU

    Lagu Asli :
    ___________________________________________________________________________

    Tonton Juga Video Yang Lainnya Yaaa
    Subcribe :

    Instagram :

    - Ryan Nur (Inframe) :
    - Ryan Nugh (Editor) :


    Gear :

    - iPhone 11 Pro Max
    - Stabilizer Zhiyun Smouth Q
    - Sony a6000
    - Stabilizer Moza Air Cross
    - Dji Spark
    - MSI GF75 9SC
    - MacBook Pro
    - Audio Techica AT2035
    - Audio Interface Scarlet Solo

  • Denny Caknan ft. Ilux Id - KUATNO AKU

    4:55

    Denny Caknan - TANPO TRESNAMU || Lirik & Terjemahan Indonesia (lyrics video by Ana Lirik)


    Denny Caknan - LOS DOL || Lirik & Terjemahan Indonesia (Lyrics video by Ana Lirik)


    Vita Alvia - LOS DOL (Remix Koplo) || Lirik & Terjemahan Indonesia (lyrics video by Ana Lirik)


    Denny Caknan - SAMPEK TUWEK || Lirik & Terjemahan Indonesia (lyrics video by Ana Lirik)


    Denny Caknan - SUGENG DALU || Lirik & Terjemahan Indonesia (lyrics video by Ana Lirik)


    NDX AKA - GOBLOK || Lirik & Terjemahan Indonesia (lyrics video by Ana Lirik)


    Nella Kharisma - TAK LAKEKNE KOWE || Lirik & Terjemahan Indonesia (lyrics video by Ana Lirik)


    Nella Kharisma ft. Dory Harsa - BANYU MOTO || Lirik & Terjemahan Indonesia (lyrivs video by Ana Lirik)


    Dory Harsa - NINGGAL TATU (KoweTakSayangSayang) || Lirik & Terjemahan Indonesia (lyrics video by Ana Lirik)


    Safira Inema - BANYU MOTO - DJ Santuy Full Bas Horeg || Lirik & Terjemahan Indonesia (lyrics video by Ana Lirik)

  • DENNY CAKNAN feat ILUX ID KUATNO AKU || oficial vidio || cover subhan

    4:42

    Assalamualaikum
    Masih akustik ya teman2


    Cover lagu kuatno aku,Semoga Kalian Suka, Jangan Lupa Subscribe, Like, Comment & Share ya. Makasih

    Original Song :




    Ig&fb







    Lirik


    Kowe sing mbiyen tau ning atiku

    Sing tau nggawe seneng uripku

    Saiki wis lungo disanding wong liyo

    Mergo ra ono restune wong tuwo

    Setiaku wis ra kurang-kurang



    Sayangku ning kowe yo tenanan

    Rasane abot nerimo kenyataan

    Kepekso pisah mergo keadaan

    Wis cukup, aku sadar diri

    Tak dungo karo gedhe ati



    Gusti, paringono kuat atiku iki

    Kelangan wong sing paling tak sayangi

    Gusti, paringono terang dalan uripku

    Nerimo kahanane koyo ngene akhire

    Gusti, kuatno aku

    #dennycaknan
    #ilux.id
    #kuatnoaku
    #subhanofficial1
    #kuatnoakuakustik

  • Lirik Lagu KUATNO AKU Denny Caknan feat ILUX ID | Video Lirik | Lirik Video

    4:58

    #KuatnoAku #DENNYCAKNAN #ILUXID

  • DENNY CAKNAN feat ILUX ID - KUATNO AKU

    23

  • Kuatno aku • DENNY CAKNAN feat ILUX.ID • cover. Asrul rmd22

    5:01

    #dennycaknan #ilux.id #gotilsojen

  • KUATNO AKU DENNY CAKNAN feat ILUX ID || KOPLO VERSION by Bagus Bass

    4:41

    Lebih baik didengarkan menggunakan Headset/Headphone/Speaker

    KUATNO AKU DENNY CAKNAN feat ILUX ID || (COVER) by Bagus Bass
    KUATNO AKU DENNY CAKNAN feat ILUX ID || (COVER) by Bagus Bass
    KUATNO AKU DENNY CAKNAN feat ILUX ID || (COVER) by Bagus Bass

    •original song :


    Jangan lupa SUBSCRIBE,LIKE and COMMENT ya boss....semoga channel ini bisa maju,menghibur dan berguna untuk semua orang.terimakasih.

    #BagusBass#KuatnoAku

  • KUATNO AKU - DENNY CAKNAN feat ILUX ID || COVER BY WINDY SULISTYA

    5:32

    Kuatno Aku - Denny Caknan feat Ilux ID

    Official Music Video :

    Vocal : Windy Sulistya
    Instagram : wiindysn

    YouTube :

    Req.Audio : Ilham Hidayat
    Instagram : 1lham_hdyat
    YouTube :

    Pencahayaan : Aldi Saputra Ramadhani
    Instagram : aldi_kendang15

    Visual : Hafit Maulana
    Instagram : hafitmaulana111

    Lirik Lagu Kuatno Aku

    kowe sing biyen tau ning atiku
    sing tau gawe seneng uripku
    saiki wes.. lungo..
    di sanding wong liyo
    mergo ra ono restune wong tuwo

    setiaku wes ra kurang kurang
    sayangku ning kowe yo te..nanan
    rasane a..bot.. nerimo kenyataan
    kepekso pisah mergo keadaan

    wes cukup.. aku sadar diri
    tak terimo.. karo gede ati..

    Reff :

    Gusti paringono kuat atiku iki
    kelangan wong seng paling tak sayangi
    Gusti paringono terang dalan uripku
    nerimo kahanane koyo ngene akhire
    Gusti.. kuatno aku

    Jangan Lupa SUBSCRIBE, LIKE, COMMENT, dan aktifkan LONCENG Notifikasinya agat tidak ketinggalan cover cover lainnya.

    --------------
    --------------

    Kasih saran untuk cover selanjutnya dikolom komentar.
    Hehehe

    #kuatnoaku
    #dennycaknan
    #iluxid

    __Thanks For Wathcing__

  • Kuatno Aku - Denny Caknan ft. Ilux Id

    5:02

    Lirik Lagu Denny Caknan ft. Ilux Id - Kuatno Aku (IkyLyrics)????

    Hallo sahabat setiaku!!

    • Denny Caknan ft. Ilux Id - Kuatno Aku (Official Music Video)


    Tonton juga lirik video:
    Demi Raga Yang Lain - Yessiel Trivena & Eka Gustiwana


    Jangan lupa Like, Comment, Subscribe dan Share untuk Support Channel Iky Creation????????
    Semoga selalu bermanfaat????
    Terimakasih buat kalian yang sudah selalu support channel ini????????
    Jika kalian ingin request lagu silahkan untuk comment dibawah ya!!!
    Jika ada kurangnya saya mohon maaf????????
    ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖
    Tags : #liriklagu #Musik #Lyrics #lagutrending #laguviral #Lirikkesukaanku #LirikTerupdate #KuatnoAku #DennyCaknan #IluxId #LiriknyaKerenAbis #Lirik #YoutubeMusik #IkyCreation #Music #Update #UpdateMusik #LirikLagu #LaguTrending #LaguJowo #SobatAmbyar #TetapSemangat #ParaTenagaMedis #DirumahSaja #TetapDirumah #JagaKesehatan #StayAtHome
    ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖
    ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖
    Sekali lagi!!!
    Support channel ini dengan cara Like????, Comment ✏️, Share???????? and Subscribe✓
    Jangan Lupa Aktifkan Loncengnya untuk update videonya ya gengs????. Enjoy Watching..???? Thanks For Watching????????
    ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖
    NB: Semua hak cipta dimiliki oleh pencipta Lagu

  • KUATNO AKU Denny caknan Feat Ilux ID || cover

    4:40

    selamat malam slurrr,nampaknya angin gak patek ada lurrr, pe ngumbulkan suwangan malah ra iso, lahh enak e ngopi2 sek ki karo nyanyi.oke masuk ra ?
    ojo lali jempole donk ahhhh, karo di sukreb aku kan wongmu .okey


    Dalam rangka mengagumi musisi hebat kami mengkover

    Original song ;

    #coverlagu
    #dennycaknan
    #iluxID

  • Karaoke KUATNO AKU - Denny Caknan Feat Ilux ID - Versi Original Teks Berjalan

    5:07

    Video Karaoke KUATNO AKU - Denny Caknan Feat Ilux ID:
    Support video artis originalnya:
    source :

    Video dan Music ini di edit dan di aransemen ulang oleh team kami menggunakan Musical Composition Rights dibawah kebijakan dari YouTube. Pemegang dari copyright legal sangat berhak untuk mengklaim bagi hasil, monetisasi, ataupun melakukan penghapusan melalui ContentID. Kami juga mengingatkan bahwa klaim secara manual diluar dari ContentID,maka akan mendapatkan pemberitahuan Counter Notification dalam 13 hari yang bisa merugikan channel pengklaim (strike, penghapusan atau demonetisasi). Silahkan menghubungi email kami dahulu,dan untuk menghindari hal tersebut maka kami memberi solusi melalui agen digital copyright atau meminta request untuk penghapusan langsung.

    Channel ini juga komunikatif jadi kalian bisa reques lagu di komentar dan pastinya langsung akan di respond. Oke jangan lupa subscribe, berikan comment, like dan tekan tombol loncengnya supaya bisa mengikuti update lagu karaoke terbaru favoritmu dan tentunya untuk menyemangati kami supaya terus berkarya lebih baik lagi untuk kalian.

    Ikuti juga halaman FB nya Di :

    Mohon tidak reupload video ini kecuali untuk cover (sertakan link video ini).

    Selamat berkaraoke.
    have fun and always be happy...!

    Lirik : Kutimang Adikku Sayang

    ♪ KUATNO AKU ♪

    kowe seng bien tau ning atiku
    seng tau gawe seneng uripku
    saiki wes lungo
    disanding wong liyo
    mergo raono restune wong tuwo

    setiaku wes ra kurang - kurang
    sayangku neng kowe yo tenanan
    rasane abot nerimo kenyataan
    kepekso pisah mergo keadaan

    wes cukup aku sadar diri
    tak terimo karo gede ati

    reff

    gusti paringono kuat atiku iki
    kelangan wong seng paling tak sayangi

    gusti paringono terang dalan uripku
    nerimo kahanane koyo ngene akhire

    gusti kuatno aku

    PENYANYI : DENNY CAKNAN & ILUX ID


    upload ter baru :

    Karaokeku puja puja koplo :
    Karaoke Rasanya Aku Sedang Melayang :
    Karaoke Kopi Dangdut Versi Koplo :
    Karaoke Bunga Tarik Sis Semongko :
    Karaoke Banyu Moto Dory Feat Nella :
    Karaoke Apakah Itu Cinta- ipank :
    Karaoke Terdiam Sepi :
    Karaoke Bukan Cinta Biasa :
    Karaoke Benci Ku Sangka Sayang reggae :
    Karaoke Ditinggal Pas Sayang Sayange :
    Karaoke Semua Berlalu - Via Vallen :
    Karaoke Tepung Kanji - Via Vallen :
    Karaoke Jajal Kowe Dadi Aku :
    Karaoke Minggir Awas Pliket :
    Karaoke Salam Tresno - Safira Inema :
    Karaoke Kutimang Timang Adikku Sayang :
    Karaoke yowes modaro - aftershine ft demara.de :
    Karaoke KUATNO AKU - Denny Caknan Feat Ilux ID :

    akustik populer :

    Karaoke Angin Dali - Woro Widiowati :
    Karaoke I Live My Life For You :
    Karaoke kekasih bayangan - felix :
    Karaoke Karna Ku Cinta Kau - felix :
    Karaoke Waktu Yang Salah - Felix :
    Karaoke Tinggal Kenangan - Geby :


    Contact : manezt.malmsteen84@gmail.com

    #KuatnoAkuKaraoke#KuatnoAku#AftershineFt.Damara.de#DennyCaknanFtIlux id#DennyCaknanKaraoke#viralTiktok#LirikBerjalan

  • KUATNO AKU- DENNY CAKNAN FEAT ILUX ID SCD BEHRINGER UMC 22

    4:53

    KUATNO AKU- DENNY CAKNAN FEAT ILUX ID
    KUATNO AKU- DENNY CAKNAN FEAT ILUX ID
    KUATNO AKU- DENNY CAKNAN FEAT ILUX ID
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------LIRIK

    kowe seng biyen tau ning atiku
    seng tau gawe seneng uripku
    saiki wes lungo disanding wong liyo
    mergo raono restune wong tuwo

    setiaku wes ra kurang kurang
    sayangku neng kowe yo tenanan
    rasane abot nerimo kenyataan
    kepekso pisah mergo keadaan

    wes cukup aku sadar diri
    tak terimo karo gede ati

    Gusti paringono kuat atiku iki
    kelangan wong seng paling tak sayangi
    Gusti paringono terang dalan uripku
    nerimo kahanane koyo ngene akhire, Gusti kuatno aku


    Trimakasih sudah menonton
    jangan lupa like, komen, dan subsribe
    yang mau request silahkan komen
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    #dennycaknan #kuatnoaku #livecover

  • Gusti Paringono Kuat Atiku Iki || KUATNO AKU - DENNY CAKNAN feat ILUX ID Cover Ukulele Senar 4

    4:10

    Gusti Paringono Kuat Atiku Iki || KUATNO AKU - DENNY CAKNAN feat ILUX ID Cover Ukulele Senar 4 by Kawak Channel
    Gusti Paringono Kuat Atiku Iki || KUATNO AKU - DENNY CAKNAN feat ILUX ID Cover Ukulele Senar 4 || Kawak Channel

    #gustiparingonodalanteranguripku #gustiparingonodalanteranguripkuiki #gustiparingonokuatatikuiki #kuatnoakucover #kuatnoakuukulele #kuatnoakuukulelesenar4 #kuatnoakukentrungsenar4

    ==============================

    Maap masih banyak kekurangan????

    Biar semakin semangat bikin vidio jangan lupa like coment & subscribe yaa :)

    ==============================

    Original Song :

    Title : Kuatno Aku
    ____________________

    Artist : DENNY CAKNAN feat ILUX ID
    _____________________

    Cover Ukulele By : Kawak Channel
    _____________________

    Stem : B E G# C#
    _____________________

    Lirik & Chord

    Intro : C G D..

    G                     C
    Kowe sing biyen tau ning atiku
    Am               D
    Sing tau gawe seneng uripku
         Bm
    Saiki wes.. lungo..
      Em
    Di sanding wong liyo
          Am              D
    Mergo ra ono restune wong tuwo..

    G           C
    Setiaku wes ra kurang kurang
    Am                  D
    Sayangku ning kowe yo te..nanan
           Bm           Em
    Rasane a..bot.. nerimo kenyataan
    Am                      D
    Kepekso pisah mergo keadaan..

          C      D         G
    Wes cukup.. aku sadar diri.. 
           C    D      G
    Tak terimo.. karo gede ati..

    Reff :

    Em             Bm
    Gusti paringono kuat atiku iki
    C                    G    D
    Kelangan wong seng paling tak sayangi..
    Em                    Bm
    Gusti paringono terang dalan uripku
    C                    G      D
    Nerimo kahanane koyo ngene akhire..
    C      D       G
    Gusti.. kuatno aku..

    Thanks For Watching

    tag :
    kuatno aku cover kentrung,
    kuatno aku kentrung senar 3,
    lagu kuatno aku kentrung,
    kuatno aku dj kentrung,
    kuatno aku versi kentrung,
    kuatno aku karaoke kentrung,
    kuatno aku cover kentrung senar 3,
    kuatno aku cover kentrung senar 4,
    kuatno aku lirik kentrung,
    kuatno aku kentrung senar 4,
    kuatno aku ukulele senar 3,
    kuatno aku cover ukulele,
    kuatno aku cover ukulele senar 3,
    kuatno aku ukulele senar 4,
    kuatno aku versi ukulele,
    gusti paringono kuat atiku iki kelangan wong sing paling tak sayangi,
    gusti paringono kuat atiku iki kelangan wong sing paling tak sayangi cover,
    gusti paringono kuat atiku iki lirik,
    gusti paringono kuat atiku iki kelangan wong sing paling tak sayangi lirik,
    gusti tulung paringono kuat atiku iki,
    gusti paringono kuat atiku iki cover gitar,
    gusti paringono kuat atiku iki 30 detik,
    gusti paringono kuat atiku iki kelangan wong sing paling tak sayangi koplo,
    gusti paringono kuat atiku iki kelangan wong sing paling tak sayangi cover gitar,
    gusti paringono kuat atiku iki kelangan wong sing paling tak sayangi story wa,
    gusti paringono kuat atiku iki kelangan wong sing paling tak sayangi anak kecil,
    gusti paringono kuat atiku iki kelangan wong sing paling tak sayangi gitar,
    gusti paringono kuat atiku iki kelangan wong sing paling tak sayangi akustik,
    gusti paringono kuat atiku iki kelangan wong sing paling tak sayangi woro widowati,
    gusti paringono terang dalan uripku anak kecil,
    gusti paringono terang dalan uripku nerimo kahanane koyo ngene akhire,
    gusti paringono terang dalan uripku gitar,
    gusti paringono terang dalan uripku cover,
    gusti paringono terang dalan uripku lirik,
    lagu gusti paringono terang dalan uripku,
    kunci gitar gusti paringono terang dalan uripku,
    lagu gusti paringono terang dalan uripku koplo,
    gusti paringono dalan terang uripku bocah cilik,
    gusti paringono dalan terang uripku didik budi,
    gusti paringono dalan terang uripku bocil,
    lagu gusti paringono terang dalan uripku cover gitar,
    download lagu gusti paringono terang dalan uripku cover,
    lagu gusti paringono terang dalan uripku cover,
    gusti paringono dalan terang uripku cover akustik,
    gusti paringono dalan terang uripku lirik cover,
    gusti paringono dalan terang uripku chord,
    gusti paringono dalan terang uripku cover koplo,
    lagu gusti paringono terang dalan uripku dj,
    lagu gusti paringono terang dalan uripku dangdut,
    lirik lagu gusti paringono terang dalan uripku dj,
    lagu gusti paringono terang dalan uripku denny caknan,
    duh gusti paringono dalan terang uripku,
    gusti paringono dalan terang uripku dangdut,
    gusti paringono dalan terang uripku 30 detik,
    gusti paringono dalan terang uripku dj angklung,
    gusti paringono dalan terang uripku esa risty,
    lagu gusti paringono terang dalan uripku full album,
    lagu gusti paringono terang dalan uripku gitar,
    gusti paringono dalan terang uripku cover gitar,
    gusti paringono dalan terang uripku versi gitar,
    lagu gusti paringono terang dalan uripku happy asmara,
    lagu gusti paringono terang dalan uripku hip hop,
    gusti paringono dalan terang uripku happy asmara,
    gusti paringono dalan terang uripku hip hop,
    judul lagu gusti paringono terang dalan uripku,
    gusti paringono dalan terang uripku versi jaranan,
    gusti paringono dalan terang uripku jaranan,

  • Gusti Paringono Terang Dalan Uripku || KUATNO AKU - DENNY CAKNAN feat ILUX ID Cover Ukulele senar 4

    46

    #gustiparingonoterangdalanuripku #kuatnoakucoverukulele #kuatnoaku #viralstorywa

    Gusti Paringono Terang Dalan Uripku || KUATNO AKU - DENNY CAKNAN feat ILUX ID Cover Ukulele senar 4
    Gusti Paringono Terang Dalan Uripku || KUATNO AKU - DENNY CAKNAN feat ILUX ID Cover Ukulele senar 4

    ????????please us a headset????????

    Terima kasih sudah Klik Video ini, kali ini kami mengcover lagu Gusti Paringono Terang Dalan Uripku || KUATNO AKU - DENNY CAKNAN feat ILUX ID Cover Ukulele senar 4


    Follow????
    Instagram saya : Agusfm15


    Title : Kuatno Aku
    -------------------------------------
    Artist : DENNY CAKNAN feat ILUX ID
    -------------------------------------
    Cover Ukulele by : Agus 21_official
    -------------------------------------
    Stem : CFAD
    -------------------------------------
    Senar : Putih Nilon
    -------------------------------------
    Em Bm
    gusti paringono kuat atiku iki
    C G D
    kelangan wong seng paling tak sayangi
    Em Bm
    gusti paringono terang dalan uripku
    C G D
    nerimo kahanane koyo ngene akhire
    C D G
    gusti kuatno aku

    Biar saya tambah semangat bikin videonya jangan lupa bantu Like, Share dan Subscribe????????

    Thanks For Watching


    kuatno atiku,
    kuatno atiku cover,
    kuatno atiku denny caknan,
    kuatno atiku lirik,
    kuatno atiku happy asmara,
    kuatno atiku story wa,
    kuatno atiku karaoke koplo,
    kuatno atimu nompo pacobane gusti,
    kuatno ati kuatno rogo semoga cinta datang tak menghilang,
    kuatno ati kuatno rogo,
    kuatno ati lirik,
    kuatno ati ku,
    kuatno ati karaoke,
    kuatno ati suliana mp3,
    kuatno ati toni coy,
    kuatno ati hip hop,
    kuatno ati akustik,
    kuatno ati cover gitar,
    kuatno ati denny,
    kuatno ati dj,
    kuatno atimu aku sayang kamu,
    kuatno atimu karaoke,
    kuatno atimu didi kempot,
    kuatno atimu cover,
    kuatne atimu lirik,
    percoyo aku kuatno atimu,
    lagu kuatno atimu,
    gusti kuat kuatno ati iki,
    jingga ravanella kuatno ati,
    dj kuatno atiku,
    dj kuatno atimu,
    dj kuatno ati,
    dj kuat kuatne atimu,
    happy asmara kuatno atiku dj,
    dj kuat kuatne atiku,
    kuatno ati kmb,
    lirik lagu kuatno ati kuatno rogo,
    lagu kuatno ati,
    lagu kuatno ati kuatno rogo,
    kuatno ati status wa,
    kuatno ati tik tok,
    kuatno atiku karaoke akustikgusti paringono terang dalan uripku ukulele , gusti paringono terang dalan uripku cover ukulele , gusti paringono terang dalan uripku viral story wa , gusti paringono terang dalan uripku anak kecil , anak kecil nyanyi gusti paringono terang dalan uripku , viral anak kecil nyanyi gusti paringono terang dalan uripku , lirik lagu gusti paringono terang dalan uripku , lirik dan kunci lagu gusti paringono terang dalan uripku , kuatno aku cover ukulele , kuatno aku versi ukulele ,

  • DENNY CAKNAN feat ILUX ID - KUATNO AKU | COVER RANI FT AFIF

    5:02

    DENNY CAKNAN feat ILUX ID - KUATNO AKU (OFFICIAL VIDEO) | COVER RANI FT AFIF

    Lagu : Kuatno Aku
    Artist : Denny Caknan Ft Ilux ID
    Cover : Rani Ft Afif



    kowe sing biyen tau ning atiku
    sing tau gawe seneng uripku
    saiki wes.. lungo..
    di sanding wong liyo
    mergo ra ono restune wong tuwo

    setiaku wes ra kurang kurang
    sayangku ning kowe yo te..nanan
    rasane a..bot.. nerimo kenyataan
    kepekso pisah mergo keadaan

    wes cukup.. aku sadar diri
    tak terimo.. karo gede ati..

    Reff :

    Gusti paringono kuat atiku iki
    kelangan wong seng paling tak sayangi
    Gusti paringono terang dalan uripku
    nerimo kahanane koyo ngene akhire
    Gusti.. kuatno aku


    #dennycaknanftiluxid
    #kuatnoaku
    #raniftafif

  • DENNY CAKNAN feat ILUX ID - KUATNO AKU Cover Ukulele senar 4

    4:45

    DENNY CAKNAN feat ILUX ID - KUATNO AKU Cover Ukulele senar 4

    DENNY CAKNAN feat ILUX ID - KUATNO AKU Cover Ukulele senar 4


    follow ig : massholl_ //






    title : KUATNO AKU
    Band : DENNY CAKNAN feat ILUX ID
    original video :














    #dennycaknan #iluxid #kuatnoaku

Shares

x

Check Also

Menu