This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more

Playlist of Alma

x
  • ALMA - Chasing Highs

    3:30

    Buy or stream:

    Keep up with ALMA:
    Website:
    Facebook:
    Instagram:
    Twitter:
    Snapchat: @cyberalma
    Soundcloud:

    Directed by Thomas Trail

    #ALMA #ChasingHighs #Vevo

  • x
  • Dua Lipa - IDGAF ft. Charli XCX, Zara Larsson, MØ, Alma, in the Live Lounge

    3:46

    Dua Lipa performs bonus track IDGAF for the BBC Radio 1 Live Lounge in LA, with a supergroup of backing singers - Charli XCX, Zara Larsson, MØ, Alma.

  • x
  • ALMA - Dye My Hair

    3:29

    ALMA's EP Dye My Hair:

    Keep up with ALMA:
    Website:
    Facebook:
    Instagram:
    Twitter:
    Snapchat: @cyberalma
    Soundcloud:

    #ALMA

    Directed by YOUTH HYMNS

  • ANTASSALAM cover ALMA feat NISSA SABYAN

    3:56

    Assalamualaikum Wr.Wb.
    Alhamdulillah, video kolaborasi terbaru Alma dan Nissa Sabyan telah tayang, dan insha allah akan Realease Single Pertama dari Alma yang akan tayang pada Channel Youtube ESBEYE.

    Untuk menikmati video-video Kami selanjutnya silahkan like, share & subscribe video kami yaa..

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Ex. Producer : Ayus
    Music Producer : Yeru & Ayus
    Mixing & Mastering : My Production
    Vocal : Alma & Nissa Sabyan


    Video by : Pras & Ahmad


    Follow kami di IG

    Alma :
    ESBEYE :


    ESBEYE Family :


    Terima kasih sudah menonton,



    ESBEYE Management
    ► Ihfadz
    Call / Wa : 081273731989

  • x
  • Alma - Pelangi Di Matamu

    4:22

    Lagu Pelangi Di Matamu , sekarang dinyanyikan oleh Alma!

    Pasti pernah denger lagu Pelangi Di Matamu kan? Sekarang Official Cover dari Alma udah siap untuk semua sahabat Pelangi dengerin nih. Enjoy yaa, dan selamat datang Alma di Pelangi Records!

    Dengerin di music streaming favoritmu ????


    Ingat Like, Comment, & Subscribe ya!

    -----------------------------------
    PRESS RELEASE

    Artis : Alma
    Single : Pelangi Di Matamu
    Label : Pelangi Records

    Tak pernah putus asa untuk mengejar mimpi. Itulah yang terjadi pada gadis cantik ini. Alma namanya. Sejak kecil, Dara kelahiran Garut, 5 Maret 1999 ini telah memiliki cita-cita untuk menjadi penyanyi dan artis multi talent. Demi menggapai mimpinya, Alma pun sempat terjun ke dunia modelling. Di usianya yang masih belia, penggemar film horor ini mencoba peruntungannya dengan mengikuti audisi Gadis Sampul.

    Dan berkat bakat serta kecantikannya, Alma masuk unggulan dan menembus babak semi final. Tak hanya itu, berbagai ajang fashion show pun sempat ia ikuti. Tak sia-sia, anak kedua dari tiga bersaudara ini sempat dua kali menyabet juara tiga.

    Walau aktif di dunia modelling, Alma termyata tak pernah melupakan cita-citanya sejak kecil. Ya, menyanyi memang telah menjadi hobby nya sejak kecil. Hobi tersebutlah yang akhirnya menjadi sebuah cita-cita. Sejak kecil, Alma kerap mengikuti lomba menyanyi mewakili sekolahnya.

    Aku pernah juara tiga paduan suara tingkat kabupaten waktu SMP, katanya dengan bangga.

    Alma juga sempat mengikuti audisi menyanyi dalam ajang pencarian bakat. Namun karena usianya yang belum mencukupi, Alma pun tak lolos. Dan disitu aku tidak putus asa serta tetap belajar, bebernya.

    Hingga akhirnya, Alma bertemu dengan label musik Pelangi Records. Pelangi Records lah yang akhirnya membuka jalan bagi Alma untuk mewujudkan cita-citanya. Kepercayaan dirinya pun meningkat.sebuah single berjudul Pelangi di Matamu yang merupakan karya dari band legendaris Jamrud pun dirilisnya.

    Bukan tanpa alasan jika Alma memilih lagu ini sebagai single perdananya. Rupanya sudah cukup lama Alma jatuh cinta dengan lagu ini.

    Karena aku tahu ini lagu legend dan booming pada masa itu. Dan mungkin banyak anak milenial belum mengenal lagu ini, ucap Alma.

    Awalnya Alma mengaku sedikit tidak percaya diri saat harus menyanyikan lagu ini. Wajar memang, lagu ini cukup populer di masanya. Namun dengan dukungan keluarga dan teman-teman dekatnya, Alma pun akhirnya memberanikan diri untuk menyanyikannya.

    Ya, awalnya sempat tidak percaya diri menyanyikan lagu ini. Tapi hati berkata aku pasti bisa, ungkap Alma.

    Dengan ciri khasnya, Alma berhasil menyulap lagu ini sesuai dengan karakternya sendiri. Aransemennya pun sedikit mengalami perubahan Kalau gaya bernyanyi lebih ke ciri khas aku sendiri. Dan disini aransemennya di ubah menjadi musik beat, ujar penggemar albanian musik ini.

    Salam Musik Indonesia !!!!


    -----------------------------------
    Aktifkan RBT-nya Alma , Pelangi Di Matamu :

    Telkomsel ketik: ALMA sms ke 1212
    XL ketik: ALMA sms ke 1818
    3 (Tri) ketik: ALMA sms ke 1212

    -----------------------------------
    Follow Alma :

    Instagram :

    -----------------------------------
    Follow Pelangi Records :

    Instagram :
    Twitter :
    Facebook :
    Website :

    -----------------------------------
    Dari Pelangi Records, salam musik Indonesia!

    #pelangidimatamu #alma #pelangirecords

  • YA AYYUHAN NABI Cover by ALMA

    4:02

    YA AYYUHAN NABI cover ALMA
    Assalamualaikum Wr.Wb.
    Alhamdulillaah ESBEYE upload cover video terbaru yang berjudul Ya Ayyuhan Nabi , semoga bisa diterima oleh semua kalangan.
    Untuk menikmati video-video ESBEYE selanjutnya silahkan like, comment, share & subscribe video kami yaa..

    يا أيها النبي والكو كب الدري
    Wahai nabi dan bintang hatiku
    أنت إمام الحضرة سلطانها الغيبي
    Engkau pemimpin didepan kekuasaanya yang ghoib

    فإني عبد حملي ثقيل
    Sesungguhnya aku adalah hamba yang membawa beban
    ولي ذنوب مثل الرمال
    Dan dosa-dosaku seperti buih

    يا أيها النبي والكو كب الدري
    Wahai nabi dan bintang hatiku
    أنت إمام الحضرة سلطانها الغيبي
    Engkau pemimpin didepan kekuasaanya yang ghoib

    وصل دوما علي نبينا
    Bersholawatlah dengan terus menerus atas Nabi kita
    طه الممجد به الجمال
    Thaha (Muhammad) yang terpuji dengan keindahannya

    يا أيها النبي والكو كب الدري
    Wahai nabi dan bintang hatiku
    أنت إمام الحضرة سلطانها الغيبي
    Engkau pemimpin didepan kekuasaanya yang ghoib


    Follow kami di IG
    ESBEYE :
    ESBEYE Family :
    Alma :

    Terima kasih sudah menonton,

    ESBEYE Management
    ► Ihfadz
    Call / Wa : 081273731989

  • x
  • Alma - Pixar

    5:28

    Foley do curta metragem Alma da Pixar.
    Grupo Manja produções, 2º semestre da faculdade FMU 2013.
    Danielle Esteves, David Nascimento, Karoline Grunewald, Keila Amorim, Rute Lopes.

  • HAYYUL HADI Cover by ALMA

    4:59

    Assalamualaikum wr.wb
    Alhamdulillaah cover video terbaru dari ESBEYE sudah bisa di nikmati, semoga bisa diterima oleh semua kalangan.
    Mohon doa dan Support kami selalu dengan subscribe,comment, like dan share


    HAYYUL HADI Cover by ESBEYE

    حيوا الهادی بأجمل ذکری
    Hayyul hadi bi ajmala dzikro
    صلوا معانا ياحضار
    Shollu ma'ana ya huddhor
    فهو عمادی يوم المعاد
    Fahuwa 'imadi yaumal ma'adi
    نبينا طه المختار
    Nabiyyuna thohal mukhtar

    هذا الذی سری ليلا
    Hadzal ladzi saro lailan
    ثم دنا فتدلی
    Tsumma dana fatadalla
    فهو عمادی يوم المعاد
    Fahuwa 'imadi yaumal ma'adi
    نبينا طه المختار
    Nabiyyuna thohal mukhtar
    صلوا معنا
    Shollu ma'ana

    علی العرش رقی الجميل
    'Alal 'arsyi roqol jamil
    وگلمه المولی الجليل
    Wa kallamahul maulal jalil
    فهو عمادی يوم المعاد
    Fahuwa 'imadi yaumal ma'adi
    نبينا طه المختار
    Nabiyyuna thohal mukhtar
    صلوا معنا
    Shollu ma'ana



    Musik : ESBEYE
    Studio : ESBEYE Record
    Video Directed : Fandy & Dawan
    Editor : Fandy

    ESBEYE Management
    ► Ihfadz
    Call / Wa : 081273731989

    Follow kami di IG ESBEYE :
    ESBEYE Family :
    Alma :

    #esbeye #alma #gambus #sby #syubbanulakhyar #shalawat

  • SHOLLU ALA KHOIRIL ANAM Cover by ALMA

    4:45

    SHOLLU 'ALA KHOIRIL ANAM Cover by ESBEYE
    Assalamualaikum wr.wb ,
    Alhamdulillaah cover video berikutnya dari ESBEYE sudah bisa di nikmati, semoga bisa diterima oleh semua kalangan. Mohon doa dan Support kami selalu dengan subscribe,comment, like dan share

    صلوا على خير الأنام
    Shollu 'ala Khairil anam

    المصطفى بدر التمام
    Al Musthofa Badri Tamam

    صلّوا عليه وسلّموا
    Shollu 'alaihi Wa Sallimu

    اشفع لنا يوم الزحام
    Isyfa'lana Yauma Ziham

    يا نفس طيبي باللقاء
    Ya Nafsu Thibi Biliqo

    يا عين قري أعينا
    Ya 'ainu Qori A'ayuna

    هذا جمال المصطفى
    Haza Aljamalul Musthofa

    أنواره لاحت لنا
    Anwaruhu La Hat Lana

    بشرى لنا نلنـــــا المنى
    Busyro Lana Nilnal Muna

    زال العنى وافى الهنا
    Zalal 'ana Wa Falhana

    والدهر أنجز وعده
    Waddahru Anjaza Wa'dahu

    والبشر أضحى معلنا
    Wal Bisyru Adlha Mu'lana

    صلِّ عليه دائما
    Sholli 'alaihi Da iman

    في كل حينٍ ربنا
    Fi Kulli Hinin Robbana

    وآله وصحبه
    Wa Alihi Wa Shohbihi

    أهل المعالي و الوفا
    Ahlul Maani Wal Wafa


    Musik : ESBEYE
    Video : DORE Media (ig: dore_media)
    Producer & Creative Director: Abrar

    Terima kasih,
    ESBEYE Management
    ► Ihfadz
    Call / Wa : 081273731989

    Follow kami di IG
    ESBEYE :
    ESBEYE Family :
    Alma :




    #esbeye #alma #gambus #sby #syubbanulakhyar #shalawat

  • x
  • Alma Mía

    4:20

    Provided to YouTube by Sony Music Entertainment

    Alma Mía · Natalia Lafourcade · Los Macorinos

    Musas (Un Homenaje al Folclore Latinoamericano en Manos de Los Macorinos), Vol. 2

    ℗ 2018 Sony Music Entertainment México, S.A. de C.V.

    Released on: 2018-02-09

    Associated Performer: Natalia Lafourcade feat. Los Macorinos
    Composer, Lyricist: María Grever
    Guitar, Performance Arranger: Miguel Peña
    Guitar, Performance Arranger: Juan Carlos Allende
    Director, Performance Arranger, Producer: Cheche Alara
    Director, Performance Arranger, Producer: Gustavo Guerrero
    Recording Engineer: Héctor Castillo
    Recording Engineer: Daniel Bitrán Arizpe
    Engineer: Noah Georgeson
    Mastering Engineer: Gavin Lurssen
    Engineer: Daniel Ávila
    Assistant Engineer: Omar Franco
    Assistant Engineer: Carlos Vélez

    Auto-generated by YouTube.

  • ALMA - Good Vibes ft. Tove Styrke

    3:29

    Listen to “Good Vibes (feat. Tove Styrke)” from ALMAs “Heavy Rules Mixtape”:

    Keep up with ALMA:
    Website:
    Facebook:
    Instagram:
    Twitter:
    Snapchat: @cyberalma
    Soundcloud:

    #ALMA

  • GHANNILI Cover by ALMA I غنّي لي شوي شوي

    4:23

    GHANNILI Cover by ALMA ( غنّي لي شوي شوي )
    Assalamualaikum Wr.Wb.
    Alhamdulillaah kali ini Esbeye cover video musik dari ummi kultsum (ghonnili syuwayya syuwayya) sudah bisa di nikmati, semoga bisa diterima oleh semua kalangan.

    Untuk menikmati video-video live ESBEYE selanjutnya silahkan like, share & subscribe video kami yaa..

    Tonton juga cover sholawat esbeye -

    Follow kami di IG
    ESBEYE :
    ESBEYE Family :
    Alma :

    Terima kasih sudah menonton,

    ESBEYE Management
    ► Ihfadz
    Call / Wa : 081273731989

  • Alma – Chasing Highs

    4:25

    Saturday 6 July on the Apollo Stage

  • ALMA - Perfect

    4:09

    Subscribe:

    Follow Virginia Records:
    @Facebook:
    @Instagram:

    Follow ALMA:
    @Facebook:
    @Instagram:

    Listen and Stream on:
    Spotify:
    Apple Music:
    A1 Xplore Music:
    Google Play:

    Music: Christian Tarcea (Monoir), Alma Dowdall
    Arrangement: Christian Tarcea (Monoir)
    Lyrics: Alma Dowdall, Christian Tarcea (Monoir), Diana Pacurar
    Production: Christian Tarcea (Monoir)

    Director: Dimitris Georgiev
    DOP: Damian Dimitrov
    Prod. Designer: Andrea Popova
    Stylist: Mirela Vasileva
    Executive Producer: Ivan Hristov, HandPlayed Productions
    Edit: Ralitza Kamenova

    (P) & (C) 2019 Virginia Records / Thrace Music

    Perfect

    I used to think that we were perfect,
    Boy, was I wrong..
    you kept saying that you were busy,
    When really you were having your fun

    I tried, and I’ve tried
    with you boy can’t you see,
    Don’t want you havin’
    anything to do we me,

    I’ve cried and I’ve cried
    for you but now I see,
    you really never deserved me

    Yo quiero besar tus labios, mi caricia
    Cuando me abrazas ja siento tu energia
    Quise dejarte, pero fuiste siempre mi belleza
    Aun estas aqui cautivo en mi cabeza

    I got busy, you got busy, time is ticking,
    There’s no way I’m gonna get you out,
    Of my mind, I thought maybe it was easy,
    But all I hear is your voice and it’s loud

    I tried, and I’ve tried
    with you boy can’t you see,
    Don’t want you havin’
    anything to do we me,

    I’ve cried and I’ve cried
    for you but now I see,
    you really never deserved me

    Yo quiero besar tus labios, mi caricia
    Cuando me abrazas ja siento tu energia
    Quise dejarte, pero fuiste siempre mi belleza
    Aun estas aqui cautivo en mi cabeza

    I might be..
    Too contradictory
    Cauze all my thoughts,
    Are bringing you to me,

    I tried, and I’ve tried
    with you boy can’t you see,
    Don’t want you havin’
    anything to do with me,

    I’ve cried and I’ve cried
    for you but now I see,
    you really never deserved me

    Yo quiero besar tus labios, mi caricia
    Cuando me abrazas ja siento tu energia
    Quise dejarte, pero fuiste siempre mi belleza
    Aun estas aqui cautivo en mi cabeza

    Yo quiero besar tus labios, mi caricia
    Cuando me abrazas ja siento tu energia
    Quise dejarte, pero fuiste siempre mi belleza
    Aun estas aqui cautivo en mi cabeza

  • ghonnili ummi kultsum cover by alma ummu salamah

    11:54

    Dalam rangka memperingati hari ulang tahun abu turob yang ke 9.
    yg di adakan di padangdang prajjan
    pada hari selasa malam rabu 11 september 2018M 02 muharrom 1440H.

    yg hadir sebagai bintang tamu ;
    habib mustofa AB al haddar malang
    alma ummu salamah jakarta
    kiki amlia jakarta
    syarifah anita fawez jakarta

    di dukung oleh ADITIA sound system. dan SANJAYA sound system.
    dan MUSLEH lighting.
    juga EKA JAYA video shooing.

    firqoh ABU TUROB di pimpin oleh kh fadho'ul haq pengasuh ponpes langgar tana prajjan camplong sampang.

    #ultah_abu_turob_yang_ke_9 #alma_esbeye

  • Alma Enamorada

    2:37

    Provided to YouTube by AdShare for a Third party

    Alma Enamorada · Fuerza Regida

    Pisteando Con La Regida Vol. 2

    ℗ Rancho Humilde / Lumbre Music

    Auto-generated by YouTube.

  • FROZEN 2- ALMA ZARZA -MUCHO MAS ALLA --Producido por PABLO ZARZA- Shot by Pyramid

    3:19

    Arreglos y Direccion Musical Pablo Zarza /Grabado en enero 2020 Pzmusic/Gracias a Orquesta Sinfonica Juvenil, Castillo La Calera,La Laguna Azul a Petete- Voz Alma Zarza-Manager Ariana Sarmiento/Filmo el Magico Paul para Pyramid/ Edicion de audio Ingeniero David Altamirano
    #Frozen2 #ALMAZARZA #IntoTheUnknown

    Instagram:

    Canción
    Anjaan jahaan (From Frozen 2/Soundtrack Version)
    Artista
    ALMA ZARZA
    Con licencia cedida a YouTube por
    UMG (en nombre de Walt Disney Records); UNIAO BRASILEIRA DE EDITORAS DE MUSICA - UBEM, LatinAutor, Walt Disney Music Company (Publishing), BMI - Broadcast Music Inc., UMPI y 1 sociedades de derechos musicales

  • SADUNA FIDDUNYA Cover by ALMA

    4:31

    ALMA - SA'DUNA FIDDUNYA cover (kebahagiaan kami di dunia)
    Assalamualaikum Wr.Wb.
    Mengingat wafat nya guru kita Kyai Haji Maimun Zubair, kali ini Esbeye mempersembahkan Syair (SA'DUNA FIDDUNYA) dalam bentuk lagu yang sangat di sukai oleh Almarhum untuk mengenang betapa shalih nya dan tawadhu nya beliau selama masa hidup nya. Untuk itu mari kita bacakan doa terbaik untuk abah KH.Maimun Zubair semoga ditempatkan di syurga Firdaus nya.

    Habib Ahmad Bin Muhammad Al-Muhdhor, Penulis Qosidah Sa’duna Fiddunya

    Pasca wafatnya Syaikhina Maimun Zubair, Qosidah Sa’duna Fiddunya mendadak viral. Qasidah kesukaan Mbah Mun ini disenandungkan di berbagai Majelis. Di Youtube ratusan orang berlomba-lomba mengcover Qosidah ini.

    Sejak Qosidah ini meledak sampai detik ini, banyak yang mengira bahwa Qosidah ini adalah karangan Abuya Sayyid Muhammad Al-Maliki, dan saya termasuk salah satu yang memiliki perasangka itu. Selain Mbah Mun, Abuya memang salah satu yang mempopulerkan Qosidah ini. Qosidah ini seringkali disenandungkan sendiri oleh Abuya diberbagai kesempatan. Tak sedikit juga yang mengira bahwa Qosidah Sa’duna adalah karangan Mbah Maimun sendiri.

    Untuk menikmati video-video live ESBEYE selanjutnya silahkan like, share & subscribe video kami yaa..

    Follow kami di IG
    ESBEYE :
    ESBEYE Family :
    Alma :

    Terima kasih,

    ESBEYE Management
    ► Ahmad Ihfadz
    Call / Wa : 081273731989

  • Alma - Requiem

    3:03

    ALMA « Ma peau aime », son nouvel album disponible partout : .
    Inclus « Requiem » , « La chute est lente » et « Ivre »
    -
    Auteur / Compositeur : Nazim Khaled
    Editions : Bukowski Publishing
    Co-réalisé par : We Are I.V & Nazim Khaled
    Mixé par : We Are I.V
    Directed by Christian Volckman
    Director of Photography : Reynald Capurro
    Choreographer : Elodie Murciano
    Produced by Frédéric Alenda
    Production compagny : SUBURB Films Paris

    Project manager Warner Music France : Sophie Chessoux
    Styliste : Olivia Arnaud
    Make up artist : Sophie Harvey
    Hair artist : Yasmine Bouchired
    Special effect : Mikros Image

    Head of creative studio: Julien Vallet
    VFX producer: Sebastien Noyon
    VFX Supervisor / Flame Artist: Flore Mounier
    VFX Supervisor on stage: Jao M'Changama
    Editing Artist: Jean Martin Mossu
    Lead compositing: Baptiste Sola
    Compositing artist: Raphael Lopez
    Compositing artist: Keanan Ferrand
    Contact Mikros : Marie Ange Rousseau

    Tango Dancers : Marc Montojo & Juliana Casas Herrera

    Special thanks to : Jean-Claude Ruellan Vantage paris camera
    Richard Sarfati – Transpalux – Nicolas Rey Mikros
    -



  • ALMA ZARZA-“TANTO” ESTRENO Jesse & Joy & Luis Fonsi - COVER 2019

    3:35

    Cancion grabada en Pzmusic estudio Cordoba Argentina Diciembre del 2019 producida por pablo zarza .musica gonzalo mendez y pablo zarza editada por david altamirano .el video fue grabado por german pablo gonzalez Shot by Pyramid-2019
    .#ALMAZARZA #Jesse&Joy #LuisFonsi
    Letra
    Tú dices que soy imposible de descifrar
    Callada, reservada y temperamental
    Que te encantaría que me expresara un poco más
    Y hablar de sentimientos a mí no se me da
    Pero lo voy a intentar
    Te amo tanto
    Tanto que me siento tonta
    Tonta que me duela tanto cuando tú no estás
    Te amo tanto
    Y para que imagines cuánto
    Cuenta todas las estrellas y súmale una más
    Soy reservado, no lo tomes personal
    Tanta cursilería me suele incomodar
    Si me quedó sin palabras, no es intencional (ja)
    ¿Cómo expresar algo que yo no sé explicar?
    Pero lo voy a intentar
    Te amo tanto
    Tanto que me siento tonto
    Tonto que me duela tanto cuando tú no estás
    Te amo tanto
    Y para que imagines cuánto
    Cuenta todas las estrellas y súmale una más (ja)
    Y súmale una más
    Te amo tanto
    Tanto que no sé explicarlo
    Tanto que hasta yo me espanto
    Solo de pensar
    Que te amo tanto
    Tanto que me siento tonta
    Tonta que me duela tanto cuando tú no estás
    Tanto
    Y para que imagines cuánto
    Cuenta todas las estrellas
    Súmale todas mis pecas
    Y cuando creas que ya se acerca, súmale una más
    Y súmale una más
    Fuente: LyricFind
    Compositores: Jesse Eduarto Huerta Uecke / Tirzah Joy Huerta Uecke / Tommy Torres
    Letra de Tanto © Kobalt Music Publishing Ltd., Warner Chappell Music, Inc

  • x
  • ALMA - Out of Control

    3:23

    Subscribe:

    Listen and Stream on:
    Spotify:
    Apple Music:
    Tidal:
    Deezer:
    A1 Xplore Music:

    Follow Virginia Records:
    @Facebook:
    @Instagram:

    Follow ALMA:
    @Facebook:
    @Instagram:

    Music: Alma Dowdall, Christian Tarcea (Monoir),
    Lyrics: Alma Dowdall, Christian Tarcea (Monoir),
    Arrangement: Christian Tarcea (Monoir)

    Director: Victor Antonov
    DOP: Radoslav Gochev

    Styling: Silviya Markova
    Makeup & Hair: Greta Stefanova

    Actor: Duke Nwamerue

    Wardrobe: MDL Group, Motivi, H&M

    Special thanks to Technomarket Bulgaria

    Artist Booking: booking@virginiarecords.com
    (+359) 886 66 50 51

    (P) & (C) 2019 Virginia Records / Thrace Music

    Out of Control

    Baby, don’t you know
    Lately, I’m out of control
    But I know, you won’t let me go
    Mhm

    Pre-Chorus
    You try to get me out you head but you know it won’t work
    You try to get me out your bed but you know it won’t work, it won’t work
    We both know it won’t work

    Chorus
    I’m ah ah out of control
    You’re ah ah out of control
    We’re ah ah out of control
    Out of control
    Out of controool

    Verse 2
    Baby, can’t you see
    Maybe, we’re just meant to be
    Don’t care what you do
    I’m still drawn to you
    Mhm

    Pre-Chorus
    You try to get me out you head but you know it won’t work
    You try to get me out your bed but you know it won’t work, it won’t work
    We both know it won’t work

    Chorus
    I’m ah ah out of control
    You’re ah ah out of control
    We’re ah ah out of control
    Out of control
    Out of controool

    Bridge
    You try to get me out your head but you know it won’t work

    Chorus
    I’m ah ah out of control
    You’re ah ah out of control
    We’re ah ah out of control
    Out of control
    Out of controool

    #ALMA #OutofControl

  • Tove Lo - Bad as the Boys ft. ALMA

    3:13

    Sunshine Kitty Available Now!
    Listen or order you copy here:

    Listen to Bad as the Boys (feat. Alma) -

    Filmed by: Garrett Guidera, Natalia Kallio, Anna Miettinen, Charlie Twaddle & Natalie Ziering
    Post-Production: Garrett Guidera
    Title Animation: Gentilhomme

    I run my fingers through her hair
    Crushing my hope that this could go anywhere
    I’m just a memory of good times
    She’s not mine
    Love hurts when you hold her but it’s over, oah oah oah
    Love hurts when you’re deep in, she’s forgetting

    I met her in the summer thinking life would get better
    But she’s gone now, took my heart and sunk with it
    She was just as bad as the boys
    Bad as the boys
    I met her in the summer thinking life would get better
    But she’s gone now, took my heart and sunk with it
    She was just as bad as the boys
    Bad as the boys

    I know she used me for some fun
    And I was down until she felt like the one
    Maybe the heat just got me blind
    She’s so fine

    Love hurts when it’s fire, she’s a liar, oah oah oah
    Love hurts when you’re fingering but she kiss him

    I met her in the summer thinking life would get better
    But she’s gone now, took my heart and sunk with it
    She was just as bad as the boys
    Bad as the boys
    I met her in the summer thinking life would get better
    But she’s gone now, took my heart and sunk with it
    She was just as bad as the boys
    Bad as the boys

    Big girls cry, big girls cry
    It’s it’s it’s alright
    Big girls cry, big girls cry
    It’s it’s it’s alright
    You know that big girls cry
    It’s alright

    I met her in the summer thinking life would get better
    But she’s gone now, took my heart and sunk with it
    She was just as bad as the boys
    Bad as the boys
    I met her in the summer thinking life would get better
    But she’s gone now, took my heart and sunk with it
    She was just as bad as the boys
    Bad as the boys

    I know she used me for some fun
    She was as bad as the boys
    I know she used me for some fun
    She was as bad as the boys

  • ALMA - Dusk Til Dawn in the Live Lounge

    4:44

    Alma covers Zayn's Dusk Til Dawn in the BBC Radio 1 Live Lounge

  • Laa ilaaha illallah - Alma Esbeye ft Nissa Sabyan

    27:24

    Setelah Sabyan Gambus yang booming dengan cover lagu Yahabibal Qolbi yang dibawakan oleh sang vocalis Nissa Sabyan, Kini berbagai grup musik serupa juga berlomba untuk menduniakan lagu-lagu Sholawat. Satu diantaranya grup musik Esbeye (Syubbanul Akhyar) dengan Vocalist Ummu Salamah atau yang lebih di kenal dengan Alma Esbeye.

    Dengan karakter dan warna Vocal yang berbeda dari Alma, semoga lagu-lagu yang dibawakan oleh grup musik gambus Esbeye ini bisa dinikmati oleh seluruh pecinta musik Sholawat.

    Dan bagi para penonton sekalian, jangan lupa Like, share & subscribe Channel ini. Please :)

  • Louvores e Adoração 2020 - 50 Louvores Que Acalmam A Alma - Melhores Músicas Gospel 2020

    11:50:04

    Louvores e Adoração 2020 - 50 Louvores Que Acalmam A Alma - Melhores Músicas Gospel 2020

    --------------------------------------------------------------------------------
    #Adoração#Louvores#Melhores#Músicas#Gospel
    APOIAMOS E VOCÊ VAI FICAR DE FORA?
    Temos um grande projeto pausado infelizmente devido recurso financeiro, projeto este voltado para nós cristãos.
    Será distribuído gratuitamente para todos aqueles que creem em Deus e em diversos idiomas, se conseguirmos cumprir nossa meta.
    Agradecemos aos canais evangélicos do youtube que estão nos dando essa força de divulgar, e se você chegou até aqui não foi atoa.
    Vamos nos unir para executarmos esse projeto, projeto o qual ira conectar um numero ilimitado de cristãos , os quais falam a mesma linha de raciocínio e fé,
    teremos até uma rede social cristã voltada para edificação espiritual. Colabore com o que Deus tocar em seu coração.
    Que Deus abençoe sua Doação.
    ============================
    Lista dos cantores e cantoras: Damares, Anderson Freire, Eliane Fernandes, Beatriz, Voz da Verdade, Luana Rodrigues, Nanda Lima, Alisson e Neide, Mattos Nascimento, Francilene Lima, Marleile Rodrigues, Missionária Katia, Eliene Paula, Elias Souza, Thiago e Laodicéia, Raquel Neves, Cristina Mel, Lucia Lima, Vando Silva.
    2201227
    ---------Tags---------------------------------------------------------------------------------
    Kemilly Santos,
    Davi Sacer, Damares,
    Luma Elpidio,
    Min.Zoe,
    Isaias Saad,
    Gabriela Rocha,
    AdoraçãoLouvores,
    Pr. Lucas,
    Anderson Freire,
    Aline Barros,
    Livres para Adorar,
    Bruna Karla,
    Fernandinho,
    gospel,
    gospel 2020,
    músicas gospel,
    músicas gospel 2020,
    melhores músicas gospel ,
    melhores músicas gospel 2020,
    As Melhores Musicas Gospel,
    As Melhores Musicas Gospel 2020,
    Musicas Gospel Mais Tocadas,
    Musicas Gospel Mais Tocadas 2020,
    As Melhores Musicas Gospel,
    As Melhores Musicas Gospel 2020,
    Músicas Gospel General,
    Top Musicas Gospel,
    Top Musicas Gospel 2020,
    Louvores e Adoração 2020,
    Louvores e Adoração,
    GospelMelhores Músicas,
    Louvores,
    Louvores 2020,
    Adoração,
    Adoração 2020,
    Hinos,
    Hinos 2020,
    Hinos Gospel,
    Hinos Gospel 2020,
    Louvores de Adoração,
    Louvores de Adoração 2020,
    Hinos de Adoração,
    Hinos de Adoração 2020
    ====================================
    Palavras-chave: as melhores músicas gospel 20120,As 10 musicas evangélicas gospel mais lindas e tocadas,Anderson Freire-AS MELHORES, as Melhores Musica Gospel lançaento cd novo gideões gmuh 2019- Atualizado, vígilia de poder, fogo pentecostal, Musicas Gospel 2019, seleção pentecostal, hinos de fogo, avivamento, milagre, unção Eli Soares, cantora Sarah Farias Deixa Eu te usarhinos. cantora Sarah Farias Deixa Eu te usarhinos. Aline Barros - Cubra me ♪, Aline Barros - Ressuscita me ♪, Aline Barros - Sonda me, Usa me ♪, Damares - Consolador ♪,, Davi Sacer - No Caminho Do Milagre ♪, Eyshila - Nada pode calar um adorador ♪, Ludmila Ferber - Nunca pare de lutar ♪, Bruna Karla - Quando eu Chorar ♪, Soraya Moraes - Quão Grande É o Meu Deus ♪, Raquel Mello - Quero Descer ♪, Regis Danese - Tu Podes ♪, Regis Danese - Ressucita os Meus Sonhos ♪, Toque no Altar - Restitui ♪, Toque no Altar - Tua graça me basta ♪.

  • Oh Alma Mía - Los Voceros de Cristo feat. Julio Melgar | Música Cristiana 2018

    11:49

    Los Voceros de Cristo y Julio Melgar presentan la canción Oh Alma Mía del Álbum Uniendo Generaciones.

    Suscríbete acá:

    Letra de Oh Alma Mía (En Vivo) de Los Voceros de Cristo feat. Julio Melgar

    Oh alma mía, ama a Jehová,
    Porque a su imagen, Él te creo,
    Y por La Sangre de Jesucristo,

    Te ha rescatado, en su inmenso amor,
    Debes amarle, Oh alma mía,
    Eres la esposa, de mi Señor,
    Por eso entrégate, sin más reservas,
    Que sin reservas, por ti se dio,
    Jamás olvides, Oh alma mía,
    Las maravillas, de Tu Hacedor,
    Que con su muerte, te dio la vida,
    Y eternamente, la Salvación.

    Bendice alma mía a Jehová,
    Y bendiga todo mi ser su Santo Nombre,
    Bendice alma mía a Jehová,
    Y no olvides ninguno de sus beneficios,
    Él es quien perdona todas tus iniquidades,
    El que sana todas tus dolencias,
    El que rescata del hoyo tu vida,
    El que te corona de favores y misericordias,
    El que sacia de bien tu boca,
    De modo que te rejuvenezcas como el águila,

    Ama a quien tanto, a ti te ha amado,
    Piensa en quien nunca, te olvidará,
    Busca a quien siempre, ansia encontrarte,
    Bríndale Honra, que Él te da Paz…….
    /// Oh alma mía ///

    Síguenos:




  • ALMA ZARZA TAL VEZ - PAULO LONDRA -2019 -

    3:05

    Cancion grabada en Pzmusic estudio Cordoba Argentina Septiembre del 2019 producida por Pablo Zarza .musica Gonzalo Mendez editada por David Altamirano .el video fue grabado por German Pablo Gonzalez para Pyramid. Manager Ariana Sarmiento. Pzmusic 3512382183 cba #ALMAZARZA #PAULOLONDRA #YOUTUBE

  • MIX DE ORO Alma Bella de Nilver Huarac en #StudioSession

    5:00

    Alma Bella de Nilver Huarac en #StudioSession
    Contratos:

    991 664 788
    951 547 495
    952 024 225

    - Facebook:


    - Instagram:

  • 03. Florita del Alma - La Original Banda El Limón

    2:42

    Escucha La Original Banda El Limón en todas las plataformas digitales:

    Escucha la playlist El Palenque

  • ALMA - Karma

    3:23

    ALMA - Karma

    ✘ Follow ALMA:



    Selected - Music on a new level.
    » Spotify:
    » Facebook:
    » Instagram:

    Buy & Stream Karma here:


    Picture by Roo Lewis:

  • MANTRAS, UNA CARICIA PARA EL ALMA | PRODUCTOS RELAJANTES EN LA DESCRIPCIÓN AMAZON

    2:58:04

    Productos RELAJANTES en Amazon MAS VENDIDOS Y RECOMENDADOS
    - Aceites Esenciales:


    - Aceite De Masaje:


    - Latas De Oxigeno Puro:


    - Lámpara De Luz Nocturna:


    - Mini Fuente De Interior:


    - Masajeador De Cuello Y Hombros:


    - Electroestimulador:


    - Proyector Relajante:


    - Humidificador Ultrasónico:


    - Pelota Antiestrés:


    - Juguete Antiestrés:


    - Masajeador De Cabeza:


    - Sal De Baño Rosas:


    - Lámpara De Selenita:


    - Lámpara De Lava:


    - Champú Mellissa Y Limón:


    - Masajeador De Espalda:


    - Velas Electrónicas:


    - Generador De Ruido Blanco:


    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    1-☮ ✌Amrit kirtan - Ong Namo Guru Dev Namo☮ ✌ 00:00
    2-☮ ✌Amrit Kirtan - Wah Yantee☮ ✌ 07:16
    3-☮ ✌Deva Premal - Gayatri Mantra☮ ✌ 18:22
    4-☮ ✌Deva Premal - Jai Radha Madhav☮ ✌ 28:03
    5-☮ ✌Deva Premal - Ek Ong Kar Satgur Pras☮ ✌ 34:28
    6-☮ ✌Deva Premal - Om Shree Saché☮ ✌ 47:05
    7-☮ ✌Jai Jagdeesh - Mere Govinda☮ ✌ 55:46
    8-☮ ✌Jai Jagdeesh - Sarovar☮ ✌ 01:11:33
    9-☮ ✌Jai Jagdeesh - Satigur Kar Deenai☮ ✌ 01:20:43
    10-☮ ✌Manish Vyas - Tumi Bhaja Re Mana'☮ ✌ 01:29:35
    11-☮ ✌Manish Vyas - Shivoham☮ ✌ 01:37:45
    12-☮ ✌Mirabai Ceiba - Har Mukanday☮ ✌01:47:27
    13-☮ ✌Mirabai Ceiba - Ajai Alai☮ ✌ 01:56:31
    14-☮ ✌Mirabai Ceiba - Guru Ram Das☮ ✌ 02:07:15
    15-☮ ✌Nirinjan Kaur - Guru Ram Das☮ ✌ 02:20:07
    16-☮ ✌Nirinjan Kaur - Heal Me☮ ✌ 02:25:37
    17-☮ ✌Nirinjan Kaur - I Am☮ ✌ 02:32:34
    18-☮ ✌Snatam Kaur - Ra Ma Da Sa☮ ✌ 02:40:50
    19-☮ ✌Snatam Kaur - Mul Mantra☮ ✌ 02:49:51

  • MAD MEN - ALMA Official Music Video

    3:54

    QPOPSALEM

    MAD MEN - ALMA [Official Music Video]

    QPOPSALEM:
    Insta -
    VK -
    Telegram -

    MM Entertianment - @mment.official
    Producer : Khvan Ruslan - @khvanrus
    Mad Men - @channelmadmen

    #QpopSalem #MadMen #Alma

    MM ENTERTAINMENT

    MAD MEN - ALMA [Official Music Video]

    MM Entertianment - @mment.official
    Producer : Khvan Ruslan - @khvanrus
    Mad Men - @channelmadmen

    Filmmaker/Post - production - Ayazbala
    Stage manager - Sanzhar Mederbekov
    Decorator: Talgat Usubakunov
    Administrator: Berdibek uulu Azamat
    Editor: Ayazbala
    Location manager: Rolan

    Style: Koz Qaras
    Makeup, hair artist: Aziza Usainova @zizziq, Diana Khvan - @khvan.di, Dar’ya Ten - @doraroom
    Choreography: Aron (Roman Park), Khay (Khay Lun Tin)

    Prod.by: Olzhas Nurgaliev
    Song: Rem (Rahat Masakbay) - @rem.instoqiga,
    Aron (Roman Park) - @aroniceasy
    Lyrics: Berikbai Aspandiyar, Rem (Rahat Masakbay)
    Mixing Mastering: Konstantin Belyaev

  • Louvores e Adoração 2019 - Louvores Para Acalma A Alma Em 2019 - Top 20 música gospel

    2:2:19

    Louvores e Adoração 2019 - Louvores Para Acalma A Alma Em 2019 - Top 20 música gospel

    tag.
    gospel, gospel 2019, músicas gospel, músicas gospel 2019, melhores músicas gospel, melhores músicas gospel 2019, Top Musicas Gospel, Louvores e Adoração 2019, Louvores e Adoração, Louvores, Louvores 2019, Adoração, Adoração 2019, Hinos, Hinos 2019, Hinos Gospel, Hinos Gospel 2019, Musica Gospel, Musica Gospel 2019
    musicas gospel mais tocadas
    gospel 2019
    músicas gospel general
    louvores
    gospel
    gospel mais tocadas
    louvores 2019
    ouvir musica gospel
    musicas gospel antigas
    louvores que tocam a alma
    musicas evangelicas mais tocadas
    louvores para sentir a presença de deus
    cantores gospel
    louvores evangélicos
    musica gospel 2019
    melhores músicas gospel
    ouvir louvores
    louvor
    músicas gospel 2019
    melhores louvores 2019
    musicas gospel 2018
    louvores para sentir a presença de deus em 2018
    louvores e adoração 2019
    músicas gospel
    louvores e adoração
    melhores músicas gospel 2019
    as melhores musicas gospel
    adoração 2019
    louvor 2019
    top musicas gospel
    musicas gospel mais tocadas 2019
    adoração
    musicas gospel 2019
    melhores louvores 2018
    musica gospel 2018
    louvores de adoração
    louvores de adoração 2019
    as melhores musicas gospel 2019
    top musicas gospel 2019
    louvor 2018
    gospel 2018
    louvores 2018
    louvores para sentir a presença de deus em 2019
    louvores gospel
    hfaorwiillm
    melhores música gospel
    as melhores músicas de bruna karla
    playlist anderson freire
    so as melhores
    melhores musicas gospel
    as 25 músicas mais escutadas da bruna karla
    hinos
    musica gospel
    música evangélica
    ouvir música
    mais lindas
    louvores gospel 2019
    25 musicas
    mk music
    melhores música
    música gospel
    cantora gospel
    melhores gospel
    sequência
    completa
    música
    cristã
    sucessos
    hinos gospel 2019
    top 30 gospel
    hinos evangélicos 2019
    hinos 2019
    hinos gospel
    hinos de adoração 2019
    hinos de adoração
    os melhores louvores
    música gospel 2019
    musicas 2019

  • Pavell & Venci Venc x ALMA - Adres

    3:25

    Subscribe:

    Listen and Stream on:
    Spotify:
    Apple Music:
    Tidal:
    Deezer:
    A1 Xplore Music:

    Follow Virginia Records:
    @Facebook:
    @Instagram:

    Follow Pavell & Venci Venc‘:
    @Facebook:
    @Instagram:
    - Pavell:
    - Venci Venc’:

    Follow ALMA:
    @Facebook:
    @Instagram:


    Music: Pavel Nikolov, Alma Dowdall
    Lyric: Pavel Nikolov, Ventsislav Chanov
    Arrangement: Pavel Nikolov

    Director: Kiril Kirov - Kiko
    DOP: Andrei Andreev
    Creative idea: Stanislava Armoutlieva

    Styling: Silviya Markova
    Makeup & Hair: Radoslava Pasheva

    Wardrobe: MDL Group, Djofra Fashion

    Artist Booking: booking@virginiarecords.com
    (+359) 886 66 50 51

    (P) & (C) 2019 Virginia Records

    АДРЕС

    Не питай къде съм, аз нямам адрес
    Не питай с кого съм, бях твоя до днес
    Не питай къде съм, аз нямам адрес
    Не питай с кого съм, бях твоя до днес

    А, йе,
    Тя беше твоя, глупако
    А, йе,
    Са’ май не ти е много яко

    Като мен човек, като мен,
    Ако беше като мен, щеше просто да обичаш
    И не си затъжен, но как да разберем
    ако даже не опиташ

    Почакай, не тръгвай, изслушай ме, прости ми
    Говоря ти във рими, имахме добри години
    Не ми обръщай гръб, чуваш ли ме, говори ми
    Нима аз съм причина за сълзи в очите сини
    Не зная кво да кажа, това ли е тавана
    Обливат ме вълни, студен душ, топла вана
    X-man, Магнито, сърцето разбито
    Името изтрито, прецакан – честито

    Не питай къде съм, аз нямам адрес
    Не питай с кого съм, бях твоя до днес
    Не питай къде съм, аз нямам адрес
    Не питай с кого съм, бях твоя до днес

    А, йе,
    Са’ тя е моя, глупако
    А, йе,
    И, виж, изпуснал си злато
    Като мен човек, като мен ти не си
    Като мен и в това е красотата
    Толкова си променен, казах ти ще дойде ден
    И ще видиш резултата

    И знам, че няма нужда да ти свалям сто звезди
    Които знам, че друг за теб е свалял и преди
    Боли, нали, седни, сипи
    Квот’ от него крила си, на мен ми сподели
    Телефонът ти звъни, но ти реши дали да вдигаш
    Мигаш между всяко мигване по-мъничко умираш
    Тва’, което той застреля, аз ще съживя отново
    Време е да продължиш напред
    Кажи му „Сбогом“

    Не питай къде съм, аз нямам адрес
    Не питай с кого съм, бях твоя до днес
    Не питай къде съм, аз нямам адрес
    Не питай с кого съм, бях твоя до днес

    #PavellVenciVenc #ALMA #Адрес #Adres

  • Alma Andrade - No lloraré

    4:07

    Estoy súper contenta y muy agradecida por este video oficial NO LLORARÉ , agradezco a todas las personas que han creído en mi proyecto. Seguimos trabajando para USTEDES quienes son los que realmente hacen posible QUE ESTO SUCEDA, gracias por cantar conmigo mis canciones, por ayudarme a compartir mi música, para poco a poco llegar a más corazones.
    Atentamente: AA

    Espero que lo disfruten tanto como yo, y mi equipo de trabajo.
    L@s amo!!

    Agradecimiento especial a ATANASIO TEQUILA.

    Letra y Música: Alma Andrade
    Producción: Mariana Andrade
    Producción: Marianne R. R.
    Director: Bertim Toust
    Fotografía: Fabián “Negro” Altamirano
    Vestuario: Blanca Najar
    MuA: Alejandra Pallares
    Staff 1: Julio Echauri
    Staff 2: Alejandro Melo

    Sígueme en mis redes :
    Redes Sociales:



    Spotify:
    iTunes:



    Contrataciones:
    MX +52 1331 603 6623
    contacto@almaandradeoffcial.com

  • MAD MEN - ALMA сөзі, текст+latyn lyrics КАРАОКЕ!

    3:45

    All Rights Administered by MM Entertainment
    No copyright infringement intended/Don't reupload

    Artist: MadMen
    Song: Alma
    Music Video:

    Рахмет!

    MAD MEN - ALMA
    MAD MEN - АЛМА
    MAD MEN - ALMA текст
    MAD MEN - ALMA сози
    MAD MEN - ALMA матини
    MAD MEN - ALMA клип
    MAD MEN - ALMA выступление
    MAD MEN - ALMA караоке
    MAD MEN - ALMA текст песни
    MAD MEN - Ulala
    MadMen Qfest 2019

  • Louvores e Adoração 2020 - Hinos Que Trazem Alívio A Alma - Melhores Músicas Gospel Seletivo

    5:4:50

    Louvores e Adoração 2020 - Hinos Que Trazem Alívio A Alma - Melhores Músicas Gospel Seletivo

    Olha o que preparamos pra você que nos acompanha aqui no canal, uma linda seleção de HINOS INESQUECÍVEIS, canções lindas, que fazem parte da história de muitas pessoas, e pra você cantar junto esses lindos hinos.

    Você com certeza vai se emocionar com essa linda seleção de músicas lindas, que marcaram muitas vidas, e que não se ouvem mais, LINDAS CANÇÕES CHEIAS DE UNÇÃO, um vídeo especial com as letras de cada canção pra você CANTAR JUNTO, ESSES GRANDES SUCESSOS. LouvoresAdoração 2020.

    Por isso adicione o playlist As Melhores Músicas Gospel aos favoritos, compartilhe com seus amigos e amigas via Facebook ou Twitter, diariamente as atualizações aqui. Todos os dias iremos atualizar esse super playlist gospel para você ficar a par de todas as músicas gospel mais tocadas e lançamentos.

    Com a participação de cantores famosos como: Damares, Anderson Freire, Eliane Fernandes, Beatriz, Voz da Verdade, Luana Rodrigues, Nanda Lima, Alisson e Neide, Mattos Nascimento, Francilene Lima, Marleile Rodrigues, Missionária Katia, Eliene Paula, Elias Souza, Thiago e Laodicéia, Raquel Neves, Cristina Mel, Lucia Lima, Vando Silva, Kemilly Santos, Davi Sacer, Luma Elpidio, Min.Zoe, Isaias Saad, Gabriela Rocha, Pr. Lucas, Anderson Freire, Aline Barros, Bruna Karla, Fernandinho...

    Então Louve, Simplesmente Louve, Tá Chorando Louve, Precisando Louve, Tá Sofrendo Louve, Não Importa Louve Seu Louvor Invade o Céu:

    Gostei, compartilhe, comente, inscreva-se em nosso canal e seja abençoado voce e sua casa

    #Adoração#Louvores#Melhores#Músicas#Gospel
    Louvores e Adoração 2020 - As Melhores Músicas Gospel Mais Tocadas 2020 - Melhores Músicas Gospel 2030

    Tag:
    Kemilly Santos, Davi Sacer, Damares, Luma Elpidio, Min.Zoe, Isaias Saad, Gabriela Rocha, Pr. Lucas, Anderson Freire, Aline Barros, Livres para Adorar, Bruna Karla, Fernandinho, gospel, gospel 2020, músicas gospel, músicas gospel 2020, melhores músicas gospel , melhores músicas gospel 2020, As Melhores Musicas Gospel, As Melhores Musicas Gospel 2020, Musicas Gospel Mais Tocadas, Musicas Gospel Mais Tocadas 2020, As Melhores Musicas Gospel, As Melhores Musicas Gospel 2020, Músicas Gospel General, Top Musicas Gospel, Top Musicas Gospel 2020, Louvores e Adoração 2020, Louvores e Adoração, Louvores, Louvores 2020, Adoração, Adoração 2020, Hinos, Hinos 2020, Hinos Gospel, Hinos Gospel 2020, Louvores de Adoração,Louvores de Adoração 2020, Musica Gospel, Musica Gospel 2020, Hinos Evangélicos,Hinos Evangélicos 2020, aecio santos, gospel 2020, adoração 2020, louvores 2020, Hinos Seletivo, Músicas Gospel Seletivo, melhores músicas gospel Seletivo.

  • Florita Del Alma

    3:23

    Provided to YouTube by DistroKid

    Florita Del Alma · Marca MP

    En Vivo Desde el Malecon: Sold Out

    ℗ Recep Kotan Music

    Released on: 2019-12-31

    Auto-generated by YouTube.

  • Louvores Para Acalma A Alma Em 2019 || Melhores Músicas Gospel - Top 20 gospel 1

    1:29:53

    Louvores Para Acalma A Alma Em 2019 || Melhores Músicas Gospel - Top 20 gospel 1

    Eu faço esses vídeos de música propositadamente propaganda e captação de recursos para ajudar famílias e pessoas a ter dificuldades em minha cidade natal. Que todos possam ouvir e compartilhar muito offline.

    APOIAMOS E VOCÊ VAI FICAR DE FORA?
    Temos um grande projeto pausado infelizmente devido recurso financeiro, projeto este voltado para nós cristãos.
    Será distribuído gratuitamente para todos aqueles que creem em Deus e em diversos idiomas, se conseguirmos cumprir nossa meta .
    contamos com você para isso se tornar realidade, Não pedimos muito, doação a partir de R$3,00 mas o que estiver em seu alcance já nos ajudará.
    Agradecemos aos canais evangélicos do youtube que estão nos dando essa força de divulgar, e se você chegou até aqui não foi atoa.

    Vamos nos unir para executarmos esse projeto, projeto o qual ira conectar um numero ilimitado de cristãos , os quais falam a mesma linha de raciocínio e fé,

    teremos até uma rede social cristã voltada para edificação espiritual. Colabore com o que Deus tocar em seu coração.

  • Música Cristiana Que Dan Paz y Purifican El Alma - Hermosa Alabanza Y Adoración Para Orar

    50:35

    Música Cristiana Que Dan Paz y Purifican El Alma - Hermosa Alabanza Y Adoración Para Orar
    Escuchanos En AppleMusic:
    Escuchanos En Spotify:

    Track List:
    Preciosa Sangre
    Anhelo Conocerte
    Me Rindo A Ti
    Dios Manda Lluvia
    Hombres De Valor
    Te Anhelamos Dios
    Paz En La Tormenta
    Esta Cayendo
    Tu Estas Aqui
    Mi Oración
    --------------------------------------------
    Música Cristiana Que Dan Paz y Purifican El Alma 2020 - Hermosa Alabanza Y Adoración Para Orar

  • Alabanzas del alma en Completa Adoración a Dios.

    1:20:41

    Dios les bendiga!!! Grandemente espero q sea de mucha bendición suscribeté!! PARA mas contenido Espiritual

  • 1 Hora Música Cristiana Que Llenan El Corazón y El Alma l Alabanzas De Adoracion!

    1:12:26

    1 Hora Música Cristiana Que Llenan El Corazón y El Alma l Alabanzas De Adoracion!

    Track List:
    TRACK LIST:
    Con Manos Vacias
    Enviame A Mi
    Aqui Estoy
    Rebosa Mi Corazón
    Mi Jesús, Mi Amado
    Te Vengo A Bendecir
    Aleluya
    De Tal Manera
    Un Destello De Tu Gloria
    Mi Oración
    Abre Los Cielos
    Tu Estas Aqui
    Su Amor Me Sigue
    ----------------------------------------------
    1 Hora Música Cristiana Que Llenan El Corazón y El Alma l Alabanzas De Adoracion!
    1 Hora Música Cristiana Que Llenan El Corazón y El Alma l Alabanzas De Adoracion!

  • Alma együttes: Szuperkukák

    3:05

    Ha tetszett, itt tudtok feliratkozni:
    Gyertek, tartsatok velünk!:
    Koncertek:


    Alma együttes: Szuperkukák (gyerekdal)
    Üdvözlünk az Alma Együttes hivatalos YouTube csatornáján!
    Ide szeretnénk összegyűjteni Neked egy csokorba gyermekzenekarunk legnépszerűbb dalait, videoklipjeit és koncertfelvételeit valamint életképeket mindennapjainkból. Olyan dalokat találhatsz itt meg tőlünk mint a Ma van a szülinapom!, Bogyó és Babóca, Szuperkukák, Dodó maci, Mutasd Meg!, Mennyi selymes puhaság!, Minimax induló, stb.
    Jó szórakozást kívánunk!
    Az Almák
    U.i.: LIKE-olj minket a facebookon is!
    facebook.com/almaegyuttes

  • Yanimda bir alma yanağ maşında Full Version

    4:44

  • Zoom интервю с ALMA за видеото към Perfect

    4:02

    Zoom интервю с ALMA за видеото към Perfect

  • Agua Marina - Tatuaje del alma, Besos Inolvidables, Rumores

    9:27

    #AguaMarinaOficial SUSCRÍBETE
    Importante: El contenido de este vídeo tiene derechos de autor y es exclusivo de el Canal Agua Marina Oficial. Cualquier reproducción, plagio, descarga y subida nuevamente a youtube conllevaran a una denuncia por copyright. Disfruta el vídeo y ayúdanos a difundir nuestra cuenta oficial.

    Agua Marina, 42 años en tu Memoria.
    Tatuaje del alma, Besos Inolvidables, Rumores (En Vivo)
    Locación: Plaza Norte (Independencia - Lima, Perú)

    Síguenos en!
    Pagina Oficial:
    Facebook:
    Twitter:
    Instagram:
    YouTube:

    Official music video by Agua Marina performing Tatuaje del alma, Besos Inolvidables, Rumores (En Vivo) (C) 2019 Agua Marina

  • Marcelo & Rayane - A Cura da Alma - DVD A Paixão Continua

    4:23

    #MarceloeRayane #APaixãoContinua #ACuraDaAlma

    Essa música faz parte do CD Vol. 1 do Marcelo & Rayane.

    INSCREVA-SE NO CANAL: youtube.com/marceloerayaneoficial
    SIGA O MARCELO E RAYANE NAS REDES SOCIAIS:
    Instagram:
    Facebook:

    DVD produzido pela “Imaginar Filmes”.

    Repertório: Marcelo Mello

    Cantores:
    Marcelo Mello
    Rayane Façanha
    James Cardoso

    Músicos:
    Teclados: Carlos Eduardo
    Guitarra: Isaac
    Baixo: Djalma
    Baterista: Fernando
    Percussionista: Tiquinho
    Sanfoneiro: Galeguinho

    Produção Musical: Carlos Eduardo

    Agência de Marketing: fazmidia.com.br

  • ЗАПУТАННЫЙ Q-POP! | MAD MEN - ALMA Реакция | Реакция на Q-POP MADMAN

    8:25

    MAD MEN - ALMA Реакция | Реакция на Q-POP MADMAN
    Привет! Сейчас мы с вами послушаем очень крутой и запутанный клип от Мэдмен - Алма! Начинаем!
    ---------------------------------
    Разверни ↓↓↓
    ---------------------------------
    Различные ссылки -
    ---------------------------------
    ●Instagram → (@_caniok_)
    ●Группа VK →
    ●VK → (Саша Бельский)
    ●Оригинал →
    ---------------------------------
    ●Реклама | Сотрудницество → (Писать в ЛС).
    ---------------------------------
    ☆ Канал моей бабушки, она тоже снимает реакции →

    Канал → Бабушка Люба
    ---------------------------------
    ►Подписаться на канал →
    ---------------------------------
    Посмотри так-же:
    ●Реакция на Mad Man Lalaem →
    ---------------------------------
    ●Реакция на Mad Man Ulala →
    ---------------------------------
    ●Все видео про Q-POP →
    ----------------------------------
    Всем привет, сегодня мы посмотрим:
    MAD MEN - ALMA Реакция | Реакция на Q-POP MADMAN
    MAD MEN - ALMA
    Реакция MAD MEN
    ALMA
    ALMA Реакция
    Реакция на Q-POP MADMAN
    Реакция на Q-POP
    Q-POP
    Q-POP 91
    Q-POP Реакция
    --------------------------------
    ●Это просто реакция, тут я высказываю своё мнение, и не выдаю чужие видео за свои, будьте добрее :3

    #MADMEN #ALMA #qpop #Реакция #алма #мэдмен #казахстан #91 #алмареакция #reaction #qpopreaction #madmanreaction

  • BANDA MS EN VIVO - SE VA MURIENDO MI ALMA

    3:49

    ¡¡Descárgalo Ya!!
    ITUNES
    SPOTIFY
    APPLE MUSIC
    GOOGLEPLAY

    Y suena y suena!!!!... MS!! chiquititaaa!!! #TourEsTuyoMiAmor 2017

    Suscríbanse al canal :)


    Siguenos en:
    Facebook-
    Twitter-
    Instagram-
    Website-

    Facebook -
    Twitter -
    Instagram -
    YouTube-

  • Yoscar sarante - Llora alma mia

    4:23

    Con razon llora el alma mia, a recibido un golpe de dolor, yo que estaba tan ilusionado
    Entregado a una inmesa passion, y me han dejado tan solito, sin darme una explication,
    Es por eso que lloro de impotencia, ahogado en un llanto de dolor.

    chorus:
    llora alma mia, llora alma mia llora hasta que quede una gota de dolor
    llora alma mia, llora alma mia sangra por mis venas el veneno de su adios
    lloraaaaaaa alma mia llora hasta que quede una gota de dolor
    llora alma mia, llora alma mia sangra por mis venas el veneno de su adios

    llora alma mia..................y yo

    yo te doy mi conscentimiento para que olvides esa ingrata mujer
    que me a dejado tan solito llevandose todo mi quererrrrrrrrr

    chorus:
    llora alma mia, llora alma mia llora hasta que quede una gota de dolor
    llora alma mia, llora alma mia sangra por mis venas el veneno de su adios
    lloraaaaaaa alma mia llora hasta que quede una gota de dolor
    llora alma mia, llora alma mia sangra por mis venas el veneno de su adios

Menu