This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more

Playlist of 대단한 NCT 2020의 대단한 플랜 요/약/강/의! (feat.임정환)

x
  • 대단한 NCT 2020의 대단한 플랜 요/약/강/의!

    3:23

    ????‘Make A Wish (Birthday Song)' MV:

    NCT's 2nd album NCT - The 2nd Album RESONANCE Pt. 1 is out!
    ????Listen and download on your favorite platform:
    ????Official store:

    NCT Official






    #NCT2020 #RESONANCE #RESONANCE_Pt1 #NCT #NCT2020_RESONANCE

  • x
  • NCT 2020 YearParty

    2:47

    ????‘Make A Wish (Birthday Song)' MV:

    NCT's 2nd album NCT - The 2nd Album RESONANCE Pt. 1 is out!
    ????Listen and download on your favorite platform:
    ????Official store:

    NCT Official






    #NCT2020 #RESONANCE #RESONANCE_Pt1 #NCT #YearParty #NCT_YearParty

  • x
  • NCT WHAT THE HELL IS NCT? 엔시티 멤버, 국적, 유닛 한눈에 보기!

    1:42

    I misspelled Yangyang's name. ????
    양양의 이름을 잘못 표기했어요. Yangayng이 아니라 Yangyang이에요. ????

    Twitter @limepunch_v

  • NCT 2020 : The Past & Future - Ether

    2:32

    ????‘Make A Wish (Birthday Song)' MV:

    NCT's 2nd album NCT - The 2nd Album RESONANCE Pt. 1 is out!
    ????Listen and download on your favorite platform:
    ????Official store:

    NCT Official






    #NCT #RESONANCE #RESONANCE_Pt1

  • x
  • SUB ESPAÑOL REACTION to ???????? ‘From Home’ MV | NCT U Reaction

    6:17

    STREAM MAW:


    STREAM FH:

  • NCT2020 파트투 안무연습 영상 스포합니다~

    1:02

    [201027 엔시티 브이앱]

    #안무영상 #엔시티2020

  • x
  • INTERLUDE : RESONANCE

    1:30

    ????‘Make A Wish (Birthday Song)' MV:

    NCT's 2nd album NCT - The 2nd Album RESONANCE Pt. 1 is out!
    ????Listen and download on your favorite platform:
    ????Official store:

    NCT Official






    #NCT #RESONANCE #RESONANCE_Pt1 #NCT_RESONANCE

  • NCT WORLD 2.0 pt4

    12:03

    All contents belong to KissTvShow
    Copyright does not belong to me!
    All songs belong to NCT, SM entertainment
    I DO NOT OWN COPYRIGHTS TO THIS MUSIC !

    intstagram : markfilmz
    twitter : suhseoul

  • 1 HOUR NCT U - DANCING IN THE RAIN Lyrics Color Coded_Han_Rom_Eng

    1:00

    ALL RIGHTS ADMINISTERED by SM Entertainment
    Original Video:

  • x
  • 확신의 NCT 2020

    1:09

    아까 360도 VR 영상인가봐요.. 왜 그렇게 설정된건지 모르겠지만 당황스럽네요,,

  • NCT DREAM 2020, 그리고 2018

    42

  • NCT U - Dancing In The Rain「Audio」

    3:36

    NCT U 엔시티 유 'Make A Wish (Birthday Song)' MV

    All Rights Administered by SM Entertainment

    • No copyright infringement intended
    • All rights reserved to the original owner.

    nct u audio
    nct dream audio
    nct 127 audio
    nct 2020 full album
    nct u full album
    nct u resonance pt 1
    nct resonance pt 1
    nct u resonance pt 1 full album
    nct 2020 full album
    resonance pt 1 album
    nct 2020 resonance pt 1
    nct u mv
    nct u music video
    nct u lyrics
    nct u color coded lyrics
    nct lyrics video
    nct color coded lyrics
    nct u make a wish (birthday song)
    nct u misfit
    nct u volcano
    nct u light bulb
    nct u dancing in the rain
    nct nterlude: past to present
    nct dream déjà vu
    wayv nectar
    nct 127 music, dance
    nct u faded in my last song
    nct u from home
    nct u from home korean ver
    nct u make a wish english ver

    NCT Official






    #NCT #RESONANCE #MakeAWish #RESONANCE_Pt1

  • SUB ESPAÑOL Its awkward but its okay Ep.5-1 |Johnny & Jaemin |Your hobby is also taking pictures

    15:19

    VIDEO ORIGINAL:


    STREAM KICK IT:


    STREAM BAD ALIVE:


    STREAM THE 7TH SENSE:


    STREAM 100:


    STREAM TIGER INSIDE:


    STREAM JOPPING:


    STREAM BOOM:

  • NCT 127이 파티에 초대해✨ | NOW.

    39

    #NCT127 이 파티에 초대해✨
    세상 파워풀한???? #영웅 무대를 XR로 리얼하게 즐길 수 있는 시간!
    9월 28일 밤 9시 네이버 NOW.에서 같이 놀아요!

    지금 아래 링크를 눌러 알림 설정하고 'PARTY B'에서 만나요!

    ▪️지금 알림등록 하기 ????


    ▪️다양한 채널에서 네이버 NOW.를 만나보세요!
    Instagram 팔로우하기:
    Twitter 팔로우하기:
    YouTube 구독하기:

  • 이러엠 재재의 신문물 특급! 아만보~

    2:51

    2020년8월20일, SBS 이숙영의 러브FM
    링크주소 :

  • NCT U 엔시티 유 Make A Wish MASHUP

    2:47

    NCT U 엔시티 유 'Make A Wish (Birthday Song) AND BLACKPINK - '휘파람'(WHISTLE) MASHUP

    Mashup By TIARA
    Hi guys~....Please Subscribe My Chanel

    Original Videos
    NCT U 엔시티 유 'Make A Wish (Birthday Song)' MV -
    BLACKPINK - '휘파람'(WHISTLE) M/V -

  • CARA EDIT VIDEO HALU SAMA BIAS l ZOOM BARENG NCT 2020 JADI TRAINEE SM ENTERTAINMENT

    11:16

    Hi guys gimana nih halu nya? Nambah referensi kan? wkwkwk sebenernya gampang banget ngeditnya, buat yg lebih kaya real juga bisa tapi aku takenya keburu jg si ini spontan aja. Dan sound yang aku pake bener bener suara nct lho. aku cut dari weekly idol, face time, sama video call special valentine kalo ngga salah..Maaf ada yg typo ya..

    Kalo ada yang mau ditanya bisa komen aja ya . Jangan lupa subscribe ya karena buatnya juga pake effort. Kalo mau pake template aku jg kasih Cr ya ... Makasih semuanya.. SELAMAT BERHALU

    email :fairylight313@gmail.com

    halu nct dream, halu nct 127, halu nct vc, halu nct tiktok, halu nct jaemin, halu nct mark, halu nct bikin baper, halu nct ver, halu bareng nct, halu bersama nct, halu bareng nct dream, halu bersama mark nct, halu bersama nct dream, halu bareng mark nct, halu bareng jisung nct, halu cover nct, tiktok halu nct dream, vc halu nct dream, doyoung nct halu, nct dream halu sub indo, nct dream jaemin halu, halu dengan nct, halu nct fmv, halu feby putri nct fmv, tiktok halu nct haechan, nct haechan halu, halu with nct sub indo, halu nct jeno, halu nct jaehyun, halu nct johnny, tiktok halu nct jisung, tiktok halu nct jaemin, tiktok halu nct jeno, tiktok halu nct jaehyun, nct halu konten, halu nct lucas, nct lokal jaemin halu, nct lokal cover halu, lagu halu nct, nct lokal renjun halu, tiktok halu nct mark, halu nya nct, nct halu, halu jadi pacar nct, halu nct renjun, tiktok halu nct renjun, halu nct sedih, tiktok halu nct sedih, halu sama nct, tiktok nct halu sad, halu story nct, halu nct taeyong, tiktok halu nct taeyong, tiktok jaehyun nct halu, tiktok halu nct 127, halu ten nct, halu time with nct, video halu nct dream, tiktok halu nct winwin, halu with nct, halu with taeyong nct, halu with nct dream, halu with jisung nct, halu with doyoung nct, halu with nct 127, halu nct yuta, nct 127 jaehyun halu, halu bareng nct 127,edit background video di kinemaster, edit background video kinemaster, edit background video tiktok, edit background video tanpa green screen, edit background video di hp, edit background video di vn,
    edit background video premiere, edit background video youtube, edit background video android, edit background video aesthetic, app edit background video, cara edit background video blur, cara edit video background bergerak kinemaster, edit video background bergerak, cara edit video background berwarna, birthday edit background video, how to edit video background black, aplikasi edit video background bergerak, cara edit video background berubah warna, cb edit background video, cara edit background video, cara edit background video di kinemaster, cara edit background video filmora, cara edit background video di inshot,cara edit video background hp, cara edit background video youtube, edit background video di filmora, edit background video di kinemaster tanpa green screen, edit background noise from video, cara edit video halu , cara edit video halu kpop, nct zoom, boom nct dream,
    #halusamabias#haluwithbias#caraeditvideohalukpop#halukpop#nct#mark#taeyong#jaehyun#kai#jongin#exo#nct#renjun#jaemin#chanyeol#txt#beomgyu#soobin#editbackgroundvideo#caraeditvideohalumulus#caraeditbackgroundvideo#halutiktok#tiktok#tiktokviral#tiktokindonesia#tutorialjadikentang#carajadikentang#caraubahbackgroundkentang#caramengubahbackground#taehyung#vbts#bts#halu#snapchat#greenscreen#kinemaster#editbackgroundvideo#tiktok#trending#tiktokviral#jin#jimin#suga#namjoon#jhope#jungkook#kpop#halu#halusamabts #shotaro#seungchan#yuta#jungwoo#hendery#lucas#yangyang#xiaojun#nct2020

  • Summer Vu - Styvento & Nct 127 | RaveDj

    2:43

    Made on RaveDJ at
    Make your own Mix or Mashup at
    Support RaveDJ on Patreon!

    Original Videos
    NCT 127 - Summer 127 Lyrics [Color Coded_Han_Rom_Eng] -
    【Namine Ritsu & Kasane Teto】Deja Vu【UTAUカバー】 -

  • 예능연구소 2020 추석 특집 아e대, 아멍대 본방사수 인증 이벤트!

    1:52

    ???? 2020 추석 특집 본방사수 인증 이벤트! ????

    아이돌 e스포츠 선수권대회
    ✔️10월 1일(목) 오후 05:40

    아이돌 멍멍 선수권대회
    ✔️10월 2일(금) 오후 05:50

    예능연구소 트위터로 참여하러 가기????
    ➡️ twitter.com/MBC_entertain

  • مترجمة للعربية ان اس تي من مستقبل UNBOXING of NCT RESONANCE Pt 1 The Future Ver Album

    11:23

    مرحبا بكم في عالمي
    انا إيليا KIM ILYA SOO ????????????
    #سوراقية
    #kim_ilya_soo
    ????????????اتمنى ان تعود صديقاتي واخواتي في قناتي السابقة جدا كنت احبهم ????..
    الي ميعرفني اني كنت اترجم كل شي تقريبا وحته سربت أداء بنقتان في حفل ONE
    بس يوتيوب حذف قناتي بتاريخ
    2020_10_12
    الساعة 11:45 م
    كنت سعيدة جدا بوصول قناتي الى 1k الف مشترك لكن للأسف تم حذف قناتي عن طريق اليوتيوب
    كان يوتيوب دائما يحذف مشتركييني
    ويحذف مشاهدات قناتي كان اني من زمان واصلة 2k كان مع كل عودة لبلاك بنك وبي تي اس يوتيوب يعمل هيك ..
    المهم شي راح وانا راح تكون أقوى من قبل وراح ارتب قناتي وتكون افضل من الي نحذفت????????
    #Ilya_purple #i_purple_you
    #NCT
    #BTS #big_hit #ARMY #IDOL
    وشكرا لكم على حسن المتابعة دعمكم يسعدني وربي يسعدكم
    #Ilya_purple #i_purple_you

  • x
  • مترجمة للعربية ان اس تي يتحدثون عن الابوم الجديدUNBOXING of NCT RESONANCE Pt 1 The Past Ver Album

    13:30

    مرحبا بكم في عالمي
    انا إيليا KIM ILYA SOO ????????????
    #سوراقية
    #kim_ilya_soo
    ????????????اتمنى ان تعود صديقاتي واخواتي في قناتي السابقة جدا كنت احبهم ????..
    الي ميعرفني اني كنت اترجم كل شي تقريبا وحته سربت أداء بنقتان في حفل ONE
    بس يوتيوب حذف قناتي بتاريخ
    2020_10_12
    الساعة 11:45 م
    كنت سعيدة جدا بوصول قناتي الى 1k الف مشترك لكن للأسف تم حذف قناتي عن طريق اليوتيوب
    كان يوتيوب دائما يحذف مشتركييني
    ويحذف مشاهدات قناتي كان اني من زمان واصلة 2k كان مع كل عودة لبلاك بنك وبي تي اس يوتيوب يعمل هيك ..
    المهم شي راح وانا راح اكون أقوى من قبل وراح ارتب قناتي وتكون افضل من الي نحذفت????????
    #Ilya_purple #i_purple_you
    #NCT
    #BTS #big_hit #ARMY #IDOL
    وشكرا لكم على حسن المتابعة دعمكم يسعدني وربي يسعدكم
    #Ilya_purple #i_purple_you

  • sungchan in nct 2020 mock zoom call

    15

  • NCT DREAM 엔시티 드림 Ridin X Red Velvet 레드벨벳 RBB

    3:19

    NCT DREAM 엔시티 드림 'Ridin'' Official MV
    Red Velvet 레드벨벳 'RBB (Really Bad Boy)' Official MV

  • UNBOXING NCT2020 Resonance Pt.1 Album Shopping and Unboxing

    7:06

    #NCT2020 #NCT127 #NCTDream #WayV

    This is a Vlog and unboxing video showing my shopping experience at Target, and the unboxing of the new copies of NCT 2020 Albums.

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Get NCT 2020 Resonance Pt.1 Album


    Check out Taehyung inspired Merch designed by Epic Music


    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Best Korean Beauty and Fashion Online Store
    YesStyle Link:
    Use code EPICMUSIC95 to receive 10% off of your order

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Get BTS Map of the Soul : 7 Album


    Get NCT127 Neo Zone : The Final Round Album



    Get NCT12 Neo Zone Album


    Get BTS Memories of 2019

  • A Gooses Dream part2 #beliftglobalaudition2020

    2:11

    Subo la segunda parte por problemas de mi cel

Shares

x

Check Also

Menu